Mraziarenská-trávnatá plocha-vyschnutá

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Stavebna firma, ktora pred par rokmi dokoncovala blok domov zo strany Zahradnickej ulice, po sebe upratovala stavebny dvor tak, ze na panely nechala naviezt asi 5 cm hliny. Ludia z dvora okamzite kontaktovali magistrat (dany pozemok patri magistratu) s tym, co sa deje. Vysledok? Stavebna firma odstranila iba tie panely, ktore este boli vidiet a zvysne nechali tak. Z magistratu to pravdepodobne nik ani neprisiel skontrolovat. Na mieste panelov trava usycha (dokonca medzi panely niekto z mesta nechal nasadit stromcek, ktory sa snazime polievat, kedze sa mu ku korenom velmi nedostane dazdova voda). V sucasnej dobe klimatickej zmeny sa do pody nemoze vsakovat dazdova voda, co je velka skoda. Ide o desiatky stvorcovych metrov pozdlz celej cesty cez dvor. BOLO BY MOZNE DODATOCNE TIETO PANELY Z POD HLINY ODSTRANIT? Ako je vidiet, je to aj esteticky problem. A to este nie je az take teplo a trava tam aspon trochu rastie.

20. apríl 2020

Haky

Doplnam svoj prispevokm
23. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
02. apríl 2021

Haky

Zaoberá sa tým už (bez pár dní) ROK! Kedy sa môžeme očakávať odstránenie tých panelov? Sú pod hlinou niekde aj v dvoch radoch od cesty!
02. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania