Eisnerova-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Miša 21. apríla 2020

Dňa 11.03.2020 boli na časti Eisnerovej ulice osadené dopr.značky Zákaz zastavenia po oboch stranách vozovky, a vyriešili tak kritickú situáciu s nebezpečne parkujúcimi vozidlami.
Už ďalší deň dopravné značky zmizli a kritická situácia na ceste sa obnovila.
Prosím z akého dôvodu boli značky osadené a následne odstránené?

22. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
22. apríl 2020

Miša

Zamýšľal sa na Magistráte vôbec niekto nad takýmito šablónovými odpoveďami?
Robia z ľudí ovce.
19. máj 2020

Miša

Prešiel mesiac.
Nezaoberá sa kompetentné oddelenie týmto podnetom už zbytočne dlho?
28. máj 2020

Jarek Nohavica

Normalne tie znacky nejaky hlupaci ukradli a tym sposobili tresny cin poskodzovania verejno prospesnych zariadeni. Nastriekat na obe strany zlte ciary je lacnejsie a efektivnejsie. Vsimli sme si aj pomoc mestskej policie, ktora tam osadza papuce, pretoze chybajuce znacenie neznamena, ze zonacia zakazu zastavenia sa tym zrusi. To si mozu mysliet iba ozajstni hlupaci. Tak ze suo sup, zlte ciary komplet po Eisnerovej, lebo uz aj mna tam skoro zrazilo auto na prechode!!
24. december 2021

Jarek Nohavica

hHadam muju MP dost papúč na tento opakujuci sa problem?
01. február 2022

Jozef

Opať a znova neriešený problém s odcudzenými dopravnými značkami,, opäť a znova neprehľadné križovatky, plné parkujúcich plechoviek, ktoré už vytláčajú chodcov z chodníkov a vodičov oberajú o potrebný rozhľad v križovatkách, kde sa stávajú dopravné nehody, akpou bola aj nehoda 31.1.2022. Eskalácia problému musela vyústiť až do takejto situácie, kde nie je pre parkujúce vozidlá vidieť chodcov, deti, na prechodoch a chodci a deti, nemajú dostatočný rozhľad na vozovku. Je len otázka času, kedy sa stane ďaľšie nešťastie, pokial budete dezolátom tolerovať ich barbarské parkovanie, mimo vyznačených parkovacích miest. Žiadam o okamžité osadenie chýbajúcich dopravných značiek a a v krajnom prípade o osadenie stĺpikov, braniecim parkovať na chodníkoch. Kde to žijeme v Turkmenistane?
03. február 2022

Silvia Vilhanová

Dobrý večer,

aj ja si myslím, že sú tam tie dopravné značky potrebné. No tá nehoda, na ktorú ste poukázali, nemá veľa spoločného s chýbajúcimi značkami. Tam zohral svoju úlohu alkohol za volantom.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
admin pre DNV
([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania