Haanova - rozsypané odpadky z preplnených košov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš 05. mája 2020

Dobrý deň, pri budove mestskej polície sú pravidelne rozsypané odpadky z preplnených košov, ktoré rozfúkáva do okolia a smerom k lesíku. Prosím o zjednanie nápravy. Foto je z dnešného dňa.

06. máj 2020

Tomáš

Odpad bol dnes uprataný a odvezený, časť rozfúkaného odpadu sa podarilo vyzbierať aktívnemu susedovi (za čo mu ďakujem). Tento problém sa však každý týždeň opakuje, bolo by dobré zvážiť pridanie ďalšieho minimálne jedného kontajnera a možno aj začať separovať, keďže väčšina toho čo bola na zemi bol papier...
10. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Nevyhovujúci stav predmetného stanovišťa kontajnerov bol opakovane preverený miestnou ohliadkou. V čase jej konania bolo stanovište bez znečistenia. Lokalitu však budeme častejšie monitorovať v snahe predísť takýmto situáciám.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
04. august 2020

Tomáš

Dobrý deň, situácia sa stále opakuje (foto z dnešného dňa), prosím o dlhodobé riešenie, nemôžu tu byť predsa pravidelne porozhadzované a rozfúkané odpadky.
30. apríl 2021

Tomáš

Dobrý deň, situácia sa pravidelne opakuje, okolo košov sú už nazhromaždené aj odpady, ktoré do komunálneho odpadu nepatria a okolo košov rozsypane odpadky. Prosím o opätovné preposlanie samospráve, podnet určite nie je doriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania