Tomášikova-Cesty a chodníky-iné


V riešení

Dokedy budeme uskakovat arogantným bicyklistom a kolobežkarom na kuchajde?
Aj dnes ma zo zadu skoro nabrala pani na biku, bez zvončeka... iba kričala, že pozor.! Osobne sa hlásim na vyberanie pokút a to zadarmo! pokial mestská časť nena na to kapacity! A verte že, denne vyberiem aj 1000€! Počas 5. kolečiek dnes okolo jazera okolo mna takých čo nevedia čítať prešlo na biku a kolobežke veľa.

11. máj 2020

Michal

Veď v programe OĽANO sa píše "Navrhneme legalizáciu ohľaduplnej jazdy bicyklom po všetkých chodníkoch, po ktorých nevedú paralelné cyklochodníky". Treba rešpektovať vôľu voličov.
11. máj 2020

Anton Niko

Nic proti ale tato časť nikdy nebola a dúfam že nikdy nebude cyklotrasa
13. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o tomto podnete boli informované hiadky MsP a vec budú riešiť tak, aby bol zabezpčený zákonný stav.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
13. máj 2020

Michal

Aspoň budem mať dobrú zámienku na nahlasovanie chodcov na cyklistickej lávke medzi Starým mostom a Chorvátskym ramenom. Doposiaľ som bol tolerantný a ohľaduplný k chodcom, aby aj oni tolerovali ohľaduplných cyklistov, ale ako vidím, tak to nefunguje.
13. máj 2020

Anton Niko

Ohľaduplnosť áno na takomto úseku , S tým rozdielom, že kuchajda je uzatvorený areál..... s jasným zákazom pre bicykle korčule a kolobežky, iba tlačiť . Tolerantný a vychovaný človek vie ako sa kde správať 😃
10. jún 2020

Anton Niko

Kolobežiek je tam stále viac a viac hlavne BOLT zelených .... s prehľadom sa stava kuchajda kolobežkovou drahou
21. február 2021

Anton Niko

Oteplilo sa a kolobeziek pribúda ! Nápisy všetci ignorujú
21. február 2021

Michal

Teraz máme núdzový stav. Hrozí, že od budúceho týždňa bude Bratislavský región v čiernej zóne COVID automatu. Bojujeme predsa s oveľa závažnejším nepriateľom, než sú cyklisti a kolobežkári jazdiaci na chodníku. Žiaľ, nie každý má auto, a preto by sme mali byť vďační cyklistom a kolobežkárom, že neroznášajú COVID cestovaním verejnou dopravou. Je totiž zrejmé, že ak by nemohli jazdiť na bicykli/kolobežke, museli by použiť verejnú dopravu. Žiaľ, veľa cestujúcich nosí nekvalitné alebo nesprávne nasadené rúško, nedá sa to kontrolovať, a preto treba dočasne motivovať ľudí, aby podľa možnosti používali epidemiologicky bezpečnejšiu formu dopravy. A to aj tým, že aspoň dočasne budeme ohľaduplnejší a tolerantnejší k cyklistom, ktorí jazdia po chodníkoch tam, kde inú bezpečnú trasu v okolí nemajú.
21. február 2021

Anton Niko

Asi sa tu nechápeme! Nenám nič proti kolobežkam a ani bicyklom. Aj keď veľmi pochybujem o tých “share” a hygiene držadiel. Ja tu píšem o kuchajde to je uzatvorená rekreačná zóna mimo hlavnej cesty a nie miesto na preteky kolobeziek a bicyklov na úkor bezpečnosti chodcov !!!!
02. máj 2021

Anton Niko

A kuchajda pre peších je stále plna kolobeziek a bicyklov, čo dodať
18. december 2022

Anton Niko

Absolutne nič sa nezmenilo! chodnik na kuchajde je super dráha pre kolobezkarov, ktorí ani len nespomalia. Dokedy, pokial sa niečo nestane ???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania