Popradská-automobily-problémové parkovanie


V riešení
meno
Peter Csonka 08. mája 2020

Pri odboceni z Kazanskej ulice smerom na Popradsku ulicu je problem s prejazdom. Normalne obojsmerna cesta je vdaka majitelom domov ktory parkuju v ceste komplikovane prejazdna. To iste sa tyka divokeho parkovania pri ocnej klinike...

11. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie podnetu je v kompetencii správcu komunikácie, v tomto prípade magistrátu hl. m. SR Bratislavy. Váš podnet bude odstúpený magistrátu na riešenie.

S pozdravom

referát dopravy a miestnych komunikácií
11. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Ak ste nadobudli pocit, že vodiči nevhodne parkujú a nedodržiavajú platné dopravné predpisy, prosím Vás hneď kontaktujte mestskú políciu Bratislava-Podunajské Biskupice. Mestská polícia na mieste situáciu skontroluje a v prípade, že zistí porušenie dopravných predpisov, vyvodí dôsledky.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
13. máj 2020

Lukáš

Včerajší zážitok z MsP. Pracovníci dorazili včera, 12.05.2020 o 16:02 na dané miesto, presnejšie do križovatky Popradská-Kazanská, kde sa nachádza vodorovné dopravné značenie V13. Jeden pracovník MsP vystúpil z ich vozidla, popozeral si vozidlá parkujúce v zákaze a odišiel. V tento moment tam boli 4 parkujúce autá v zákaze. Nič sa tam nevykonalo, autá si naďalej parkovali v tomto zákaze. Takto to asi funguje na MsP. Možno už nemali voľné "papuče". Len na pripomenutie, daný úsek sa rieši od roku 2015: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/22248/parkovanie-na-rohu-popradskej-a-kazanskej.
13. máj 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Lukáš,
podnet bol preposlaný Mestskej Polícii BA.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
13. máj 2020

Lukáš

Myslím si, že pokiaľ tam nebudú vybudované stĺpy, dovtedy sa tam bude parkovať. A my, vodiči, budú obmedzovaní takýmito ľuďmi...
29. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet preveríme a hliadky vykonajú opakovane kontroly na mieste za účelom zabezpečenia zákonného stavu.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania