Nepokosená trávnatá plocha

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 27. apríla 2014

Pozemok na Budatínskej ulici za pekárňou vyzerá ako džungľa - a nie je to prvýkrát, je to stále sa opakujúci problém. Majiteľ pozemok nekosí a burina vyrastá niekedy až do výšky ca 1,5 metra. Momentálne je tráva a burina vysoká viac ako pol metra. Je to zdroj alergénov, hromadia sa tam odpadky a bezdomovci či prostitútky si tam robia "verejné toalety".

27. apríl 2014

Hrubokrký Arogantný SUVčkár

mesto setri. nesvieti vecer, nekosi na jar. vynecha jeden cyklus kosenia a usetri 5 a pol eur, ktore si nakoniec rozoberie magistrat na odmenach a firmicky na proviziach.
29. apríl 2014

Jan

Asi je to tak ako si sa nazval. Pozemok nepatrí MČ. Ján
30. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Petržalka v súčasnosti zabezpečuje na plochách zelene zverených do jej správy prvú kosbu trávnikov. Za účelom zabezpečenia kosenia trávnikov aj na ostatných plochách, tzn. na plochách, ktoré nie sú vo vlastníctve alebo v správe mestskej časti, sme vyzvali všetkých vlastníkov dotknutých pozemkov na vykonanie kosenia. V prípade, že vlastník pozemku na Budatínskej ulici (pri pekárni) nezabezpečí nápravu v stanovenom termíne, budeme postupovať v zmysle zákona o správnom konaní a začneme konanie vo veci uloženia pokuty.


Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania