Hradská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Uzavretý
meno
Janči Bakoš 18. mája 2020

MČ Vrakuňa obetovala chodník, aby mohli parkovať autá. Ľudia samozrejme prirodzený koridor nebudú obchádzať na dvakrát cez cestu, takže už je chodník namiesto zelene.

Myslím, že sa tento úsek môže kľudne vyasfaltovať.

19. máj 2020

Floralys

nie asfaltovat 🙉😡 dlazba
20. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. MČ Bratislava-Vrakuňa nemá v pláne rušiť zeleň pri parkovisku. Plnohodnotný chodník pre peších sa nachádza na druhej strane, prejsť je možné cez bezbariérový priechod pre chodcov. Nie je pravidlom, že chodník musí byť po oboch stranách komunikácie. Myslíme si, že zeleň je potrebné zachovať pre zlepšenie kvality života. Jednou z dôležitých úloh zeleni v sídliskách je aj vsakovanie dažďovej vody a tým vytváranie príjemného prostredia, hlavne v čase horúčav, ktorých je v súčasnej dobe čoraz viac.

S prianím pekného dňa

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
20. máj 2020

Janči Bakoš

Zeleň to už má skoro za sebou, ostalo iba udupané blato.
17. apríl 2023

Juraj

Myslím, že by sme si zaslúžili, aby nám, čo chodíme poctivo aj peši, bolo vrátené, čo ste nám vzali. A ľudí čo chodia peši nie je málo. Prosíme aspoň o vydlazdenie zamkovou dlažbou.
17. apríl 2023

Juraj

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. A žial o tri roky neskôr, odpoveď ktorou ste toto uzavreli ako vidíte neprináša obyvateľom nič. Potrebujeme riešenie prosím. Choďte sa presvedčiť. Postavte tam študenta nech počíta počet chodcov ktorí tadiaľ prejdú sa deň.
18. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. MČ Bratislava-Vrakuňa k predmetnému podnetu v minulosti poskytla vyjadrenie, vybudovanie chodníka na tomto úseku nie je v pláne. Plnohodnotný chodník pre peších sa nachádza na druhej strane, prejsť je možné cez bezbariérový priechod pre chodcov.

S prianím pekného dňa
Kto? Referát dopravy a pozemných komunikácií

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania