Kalinčiakova-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Park Jama za 2 mil € by si zasluzil trocha viac starostlivosti. Zniceny travnik, zarastena bezecka draha, burina na lavickach, jazierka bez kamenov. Vsetko to posobi velmi zanedbane.

20. máj 2020

Floralys

cele zle 😁 tak kusy...
21. máj 2020

orel skalný

2 MIL. ??? nebola by za to ubytovňa pre bezdomovcov ??? Nie je v cene aj starostlivosť o celý areál...???
24. máj 2020

Peter Csonka

2 mega? hmmm to komu slo do vrecka..
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnetom sa zaoberá oddelenie správy majetku a vnútornej správy.

Kancelária starostu
27. máj 2020

Andrej

takto sa hospodari s nasim majetkom...
18. august 2020

Stefan N.

Ziadna zmena. Lavicky pekne zarastaju. Inak za tie peniaze tam mohli spravit 2-3 preliezky pre deti. Vsetky deti su vo fitness zone 😁
31. august 2020

Kristian

ked tam bol pan, dochdca ako "vratnik" ci " straznik" tak tam bol poriadok, ale nejakych 300€, co za to bral, by asi zruinovalo kasu nasej samospravy... neporiadok v okoli novej krcmy a bezfomovci v ruine administratívnej budovy su dokazom toho setrenia na nespravnom mieste. To uz nespominam ani nefunkcny video system ochrany objektu, ktory snima akurat tak stenu krcmy klin!
16. september 2020

Michal

Suhlasim s prispevkom o straznikovi. Bolo by skvele ak by sa vratil aspon cez vikendy ked park praska vo svikoch. Pamatam si ze prve mesiace po otvoreni maval pochodzky po areali a napominal deti aj rodicov ked napr. hazdali kamene do jazera. Teraz su snad vsetky kamene uz davno na dne jazera a sam musim napominat starsie deti ci teenagerov na bicykloch/korculiach ktore si tam snad robia preteky a neohladuplne kluckuju medzi chodcami ci mensimi detmi na bicykloch/korculiach. Tesim sa ze mame v Novom meste taky priestor na sport ale kedze jeho popularita rastie tak su plochy az neumerne preplnene bez akejkolvek regulacie. Pritom pokial sa pamatam tak plochy na bicyklovanie/korculovanie su povolene na uzivanie len pre deti do 10 rokov.
28. jún 2021

Kristian

Jazierka, vysychaju. Pozitívne je ze už tam boli vodari. Podľa ich názoru preto, ze sú prederavene fólie na dne od kameňov co tam nachádzali nedisciplinovani návštevníci. Keď tam bol pred par rokmi strážnik, dôchodca, vedel to ustrážiť. Škoda, ze tu uz nie je. Ved tych necelých 300€ co za to mal by prebytkovy rozpočet našej mestskej časti asi nezruinovalo, ci? Ta oprava dna jazierok určite bude drahšia ako jeho plat. To už nehovorím o veciach ,napr. rozbite skla na dverách do pohostinstva... poskodeniach, ktoré by sa nemuseli stat ak by tam nejaký dozor bol. Tomu sa hovorí šetriť na nesprávnom mieste. Spoliehať sa uvedomelost ludi sa nevypláca. Veľký počet zameraných poškodení v parku jama to len potvrdzuje. A ten predražený nefunkčný bezpečnostný systém tiež nič nezistil. Odporúčam znova zamestnať človeka, ktorý by sa o poriadok v parku staral. Firma , ktorá to ma v naplni len kosiiiii
28. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
10. február 2022

Anonymný užívateľ

A takto d-mol vyzerá hardware!!!
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za aktualizáciu podnetu. Podnet bol preposlaný správcovi areálu na riešenie.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
20. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
posledné mesiace a stále pretrváva revitalizácia Parku Jama. Správca postupne opravil schody, cvičiace stroje, zrevitalizoval zeleň. Budúci rok budú pokračovať s jazierkom a zabezpečením, aby návštevníci neničili a nevyhadzovali okrasné kamene.

Podnet navrhujem označiť ako vyriešený.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania