Dunajská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Zuzana Sehnalova 25. mája 2020

Dobrý deň,

vlastním byt na Dunajskej ulici, kde mám aj trvalý pobyt a mám pridelené služobné auto. Od zamestnávateľa mám na auto zmluvu, kde je uvedené, že auto je pridelené iba mne a aj na súkromné účely.
Neviem však s autom parkovať s podmienakmi pre rezidenta v okolí vlastného bytu...
Písala som do BPS, starostke, na jej odporúčanie aj na tlačové mestskej časti - márne, bez odozvy.
Príde mi diskriminačné, že ako rezident nemám právo na zvýhodnené podmienky na parkovanie. Na náš byt môžu byť pridelené tri autá so zvýhodnenými rezidentskými podmienkami a mám za to, že prevádzkovateľovi parkovania by malo byť jedno, či dané auto vlastním alebo je služobné.
Vopred ďakujem za otvorenie témy s víziou pro-rezidentského riešenia.
Ostávam s pozdravom aj dúfaním...
Zuzana Sehnalová

26. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Portál Odkaz pre starostu slúži efektívnej komunikácií s občanmi, pre nahlasovanie a riešenie problémov – týkajúcich sa napríklad kvality ciest, chodníkov, dopravného značenia, alebo znečistenia vo verejnom priestore. Odkaz pre starostu nemá slúžiť pre riešenie osobných záujmov, alebo ako portál pre poskytovanie všeobecných informácií.

Za účelom získania informácií Vám odporúčame využiť mailovú adresu [email protected]

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. máj 2020

Zuzana Sehnalova

Dobrý deň,
vďaka za reakciu. Na magistrát som písala mesiace dozadu. Starostka ma odporučila na tlačové - bez odpovede. Zaslala som po čase druhý email so žiadosťou o akúkoľvek reakciu - bez odpovede. Známi mi poradili tento portál - vy ste ma odkázali kontaktovať magistrát emailom. Tak som zaslala v poradí už Xtý email na magistrát. Verím, že možno aspoň nejakú odpoveď dostanem (?) Ideálne aj s info, ako sa bude postupovať za účelom zmeny stávajúcej situácie. Som rezident, riadne platím dane a nemôžem využiť výhodu 3 autá na byt...
S úctou, sehnalová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania