Pluhová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Obyvatelia 25. mája 2020

Vážený pán starosta,
sme obyvatelia tejto mestskej časti a obraciame sa na Vás so sťažnosťou, ktorou chceme upozorniť na obmedzovanie parkovacích miest obyvateľom obytného domu na Pluhovej ul.č.14. Na obytnom dome na Pluhovej ul.č.12 je postavená novostavba s počtom cca 25 nových bytov, táto novostavba nie je ešte ani skolaudovaná a sú do niektorých bytov už prisťahovaní noví obyvatelia, ktorí začali parkovať i napriek upozorneniu pred obytným domom Pluhová 14. Plocha pred obytným domom na Pluhovej ul. 14.je súkromným majetkom spoločnosti Konstruktinvest, s.r.o.,ktorá na obytnom dome Pluhová 14 stavala nové byty a k tomu prispôsobila aj parkovacie miesta. Noví nájomníci obytného domu na Pluhovej 12 zaberajú neprávom naše parkovacie miesta a nás obmedzujú. Prosíme o stanovisko. Vďaka.

09. jún 2020

Obyvatelia

Je zaujímava odpoved, ze prípad nerieseny, zaujimave vsak je, preco a z akeho dovodu je nerieseny. Situacia sa stale opakuje, problemy beznych obyvatelov sa stale odkladaju a neriesia. Nic sa nemeni.
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
v prípade, že ide o súkromné parkovisko, tak si vám dovoľujeme navrhnúť požiadať stavebný úrad MČ Bratislava - Nové Mesto o ohlášku a zrealizovať zábrany, ktoré umožnia parkovať
len oprávneným osobám (najprv si to samozrejme odhlasujte na domovej schôdzi).
Inak žiaľ nie je možnosť zabrániť, aby na Vašich parkovacích miestach parkoval niekto, kto k nim nemá vzťah.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania