Rusovská cesta - 3 zvlnenia kvôli prepadávajúcej sa ceste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Jana Landova 27. mája 2020

Na Rusovkej ceste sa nachádzajú 3 zvlnenia kvôli prepadávajúcej sa ceste. Dve z nich sú na obrázkoch, tretie je na druhom obrázku v diaľke. Čiastočne už boli kedysi opravované, ale je potrebné na nich opäť myslieť.

06. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie. Uvedený stav evidujeme, no vzhľadom k pripravovanej prestavbe križovatky na Rusovskej ceste plánujeme opravu zaradiť do plánu opráv podľa aktuálnej situácie (v prípade mimoriadne nutného stavu prepadov okamžite) až v nadväznosti na danú prestavbu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. december 2020

Ajeťák

Len dúfam, že sa tam nepostaví nejaký zbytočný kruhový objazd, ako som už počul, keďže jediný problém (okrem kvality cesty) tejto križovatky je príchod áut od Rakúska, ktoré idú hneď na zjazd na Einsteinovu, pričom môžu použiť zjazd na obchvat a odtiaľ sa plynule pripojiť na Einsteinovu, prípadne aj na Rusovskú a Viedenskú cestu :)
Čiže riešenie by bolo oprava povrchu cesty a zákaz odbočenia smerom k zjazdu na Einsteinovu...
11. december 2020

Jana Landova

Na obchvate je krátky úsek diaľnice mimo Bratislavy. Myslím, že je aj tak neplatený. Ale môže to mať psychologický efekt a aj to, že je to diaľnica a niektoré vozidlá tam nesmú a niektorí vodiči si na diaľnicu netrúfnu.
Jedna mimoúrovňová slučka by to vyriešila, aj odbočenie doľava zo zjazdu z diaľnice. Ale koľko nových mimoúrovňových riešeni ste videli v tomto storočí (okrem diaľnic)?
23. február 2022

Martin Uváček

Prepadnuté miesto pri záporožskej je už opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania