Na vŕšku-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý

prosim jedna sa o sukromny pozemok? co tam ma vzniknut alebo co sa s pozemkom planuje? da sa s tym nieco robit? nazvem to co najkrajsie. je to absolutne vizualne nepritazlive 🤮

03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parcela registra "C" č. 460/1 je vo vlastníctve súkromných osôb. Mestská časť nemá žiadne informácie o plánovaných zámeroch majiteľov s predmetným pozemkom.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
03. jún 2020

Floralys

nedalo by sa ze by to mesto odkupiloa vybudovalo park, zeleny parkovaci dom alebo ine vhodne zariadenie prospesne ludom a hlavne vizualne krajsie? vyzera to naozaj katastrofalne.
03. jún 2020

Pozorovatel

@Floralys

napad dobry, ale su daleko dolezitejsie priority v tomto meste a z akych penazi by to mesto zaplatilo ?
Pojem "katastrofalne " je dost subjektivny, ak by tam bola zrutena budova, kopy odpadkov, vraky aut tak nepoviem...

Skuste sa pozriet na vec ocami vlastnika, ze Vam niekto zacne " z poza plota" mudrovat, co by sa malo na VASOM pozemku postavit, co by ste na to povedali?
04. jún 2020

Floralys

vdaka za nazor. uprimne? hanbil by som sa. pravdupovediac sa snazim robit veci tak aby mi niekto nepovedal ze je nieco katastrofalne. v pracovnom aj osobnom zivote. mojim cielom je aby to co viem ovplyvnit bolo co najlepsie a pekne. preto mam zaujem aby to parkovisko s 5 parkujucimi autami malo lepsie vyuzitie na tak vyznamnom mieste, ktore aktualne svojim vyzorom deklasuje okolie. ak by bol pozemok v novom meste na riazanskej tak by zapadalo do okolia a bol by to len dalsi nevyuzity pozemok. tento je ale v centre mesta a preto v tomto meritku je pre mna pomenovanie katastrofalne na mieste. a ano suhlasim, su dolezitejsie - lacnejsie zmeny v meste ktore by sa dali urobit ale mesto ich aj tak nerobi. to ze ja proaktivne na tejto aplikacii poukazujem na cast skaredych veci v meste je len take moje hobby a viem ze sa niektore podnety mozno nedaju v blizkej dobe vyriesit ale som rad ak na ne poukazem bez ohladu na to kedy sa vyriesia. mam zaujem aby sa toto mesto menilo k lepsiemu vseobecne pretoze tu zijem a budem zit. mesto zatial aj tak riesi minimum podnetov za velmi dlhu dobu. 😏 na zaver. pacia sa vam bilboardy a reklamny smog? nie je to odpad ani vraky aut ale predsalen mi to vadi a ano denne mudrujem, ze by som ich vsetky odstranil aj zo sukromnych pozemkov. no a tento opusteny pozemok s parkujucimi autami na mna posobi presne tak ako bilboard a vizualny smog. je vizualne odpudivy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania