Blatom zanesený chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jaroslav 05. mája 2014

Prosím o vyčistenie už dlhodobo zaneseného chodníka v celej dĺžke pozdĺž areálu dostihovej dráhy. Taktiež sú zanesené dva prepojovacie chodníky smerom na ul.Alžbety Gwerkovej. Napriek tomu, že chodníky sú mimo hlavných ťahov sú dosť využívané návštevníkmi lesoparku, a boli by ešte viac keby boli čisté. Už vopred ďakujem.

10. máj 2014

obyvateľ

už teraz Vám viem odpovedať :) čistenie tejto konkrétnej komunikácie nie je v kompetencii MÚ Petržalka, tak ako mnoho a mnoho ostatných podnetov pre túto lokalitu. Okrem toho je chodník využívaný na prechádzky koní, ktoré po sebe zanechávajú organické kôpky takže mamičky tam nemajú asi čo robiť, múžu využívať lesík v ktorom sú popadané stromy cez cestičky a ktoré tiež nikto nie je kompetentný vyčistiť. Ospravedlňujem sa za iróniu. Ale je to zúfalstvo v tej našej Petržalke a údajne MÚ konkrétne pani Podmajerská prevzala ocenenie za promptné riešenie podnetov zaslané nespokojnými obyvateľmi. Čas volieb sa blíži ...
11. máj 2014

Jaro

Ahojte Obyvateľ,
našťastie sa mýlite. Dnes som tadiaľ išiel a bol som milo prekvapený, prvá polovica chodníka bola už vyčistená. Dúfam, že čoskoro bude aj druhá a už sa tadiaľ budem môcť vybrať aj s kočíkom :)
12. máj 2014

obyvateľ

naozaj sa teším tej rýchlosti, pretože aj ja tadiaľ chodím s kočíkom, všetkým Petržalčanom želám aby sa ich problémy riešili takto rýchlo.
12. máj 2014

Jaro

Ahojte,
takže celý chodník a prepojovacie chodníky sú dneškom už vyčistené.
Ďakujeme samospráve za promptné riešenie tohoto podnetu.
13. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miesnty podnik VPS chodníky vyčistil...

Mestská časť Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania