Hálova - pitie alkoholu na verejnosti


V riešení
meno
Ľuboš 09. júna 2020

Školský dvor pri SPŠE Halova je dlhodobo zanedbavaný, chátra a je útočiskom pre rôzne individuá, ktoré tam veselo popíjajú alkohol, húlia trávu (bongo), možno sa tam aj predáva "matroš" - keďže prehodené tenisky cez plot sú toho znamením (tie tenisky som dnes 8.6.2020 odstranil z plota a vyhodil do kontajnera).
Zároveň na tomto školskom dvore vzniká Komunitná záhrada Dvory, ktorá ma za cieľ aspoň trošku tento verejný priestor zveladiť a ponúknuť komunite susedov. Ale pokiaľ sa tam stále bude schádzať toxická spoločnosť feťačikov a pod., ľudia sa tam nebudú citiť komfortne a bezpečne.
Prosím kompetentných, aby začali konať v tejto záležitosti, keďže tento areál ma veľký potenciál, aby bol vo veľkej miere využivaný jednak komunitnou záhradou, ale aj športujúcou mládežou a rodinami s deťmi...

28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, hliadky MsP boli o tomto probléme informované a na mieste budú vykonané kontroly dodržiavania verejného poriadku tak, aby bol zabezpečený zákonný stav.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
22. október 2020

Anonym

Pripájam sa. Tak isto podnik Horizont na Hálovej 10. Hromada štamgastov zgrupená vonku, bez rúšok, fajčia a pijú na verejnosti. Máme plný byt cigaretového dymu a pivného zápachu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.