Zrínskeho-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Mária 13. júna 2020

Každý rok ten istý problém. Všetky ulice Starom Meste zarastené burinou, toto je len jedna ulica z okolia Palisád. Takéto foto môžem poslať zo Šulekovej, Šulekovej schody č.30, Bradlianska, Vansovej atď. Zvýšili nám dane o 100% a čo za to ? Tieto služby ?

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, váš podnet bude riešiť oddelenie dopravy v súčinnosti s Technickými službami Starého Mesta. O výsledku vás budeme informovať.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
17. máj 2021

Mária

Zrínskeho-chodník-znečistený

Dobrý deň,

Opäť tu máme sezónu buriny a ako každý rok, tak aj teraz, sa musíme domáhať, aby si to niekto všimol. Z času na čas, sa na začiatku ulice objavia ľudia s náradím, ale posedia si na rohu, pofajčia, zoberú náradie a odídu. Burina ostane. Technické služby, ktoré to majú na starosti, by si mohli skontrolovať, začo svojim zamestnancom platia, ale možno stačí, že boli v práci.
17. máj 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
17. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mária,
mrzí nás, že chodníky na vašej ulici nie sú zatiaľ vyčistené. Pracovníci Technických služieb Starého Mesta však aktuálne realizujú čistenie komunikácií od buriny ekologickým spôsobom (použitie ekoprípravku + následné mechanické odstránenie buriny). Postupujeme postupne, môžeme vás ubezpečiť, že čistiť sa budú všetky ulice. Momentálne nás trochu zastavilo počasie, ale hneď, ako to bude možné, pracovníci sa vrátia do ulíc. Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania