Jiráskova - neostrihaný krík

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Prerastene a plne odpadkov. Prosim, ak by sa dalo...

16. jún 2020

Martin Uváček

Z druhej strany od zastávky je to tiež prerastené.
18. jún 2020

jajbolina

Veď je to pekné, stačí vyčistiť od bordelu. Kríky majú vyzerať prirodzene. Buďte rád že máte zeleň.
18. jún 2020

Andrej Mišina

Máte pravdu, ale nemyslím si, že práve toto je ten pripad. Neprehľadné kriačie bolo vždy zdrojom neporiadku a prípadného nebezpečenstva. A keďže sa toto konkrétne v minulosti upravovalo, poslal som podnet na jeho údržbu a vyčistenie. Mesto je kultúrny priestor, nie les. Naviac, toto miesto je v blízkosti zastávky MHD a školy, verím, že tu sa zíde prehľadná, čistá a bezpečná zeleň.
18. jún 2020

Andrej Mišina

A ešte pridávam prosbu o ostrihanie vetiev stromov zasahujúcich nad chodník poza priľahlú zastávku. Nedá sa tadiaľ už prechádzať, konáre sú cca 1.6 metra nad zemou... Vďaka.
18. jún 2020

jajbolina

No, súhlasím že zeleň má byť upravená. Ale toto je typ kríku kde sa ti nik neschová, nevyskočí na teba. Ostrihať konáre prerastajúce obruby je v poriadku, ale zase aby to nevykynožili úplne. Nemôžem s tebou súhlasiť v časti kultúrny priestor, nie mesto je verejný priestor a práve dostatok zelene zlepšuje živit občanom v meste. Bratislava patrí medzi najzelenšie mestá Európy, tak si to vážme a chráňe.
PS: Súhlasím že v oblasti starostlivosti o zeleň je čo doháňať.
18. jún 2020

Martin Uváček

Tento typ krika rastie po celej Petržalke, ten keď sa aj ostrihá úplne na drevo, behom dvoch rokov dorastie. Takze ho kľudne smelo ostrihajte. Takto je to len veden veľký smetiak a wc pre socky
18. jún 2020

jajbolina

Bože Petržalčania, vy ozaj milujete betón! Akýkoľvek kus zelene vám vadí, len sa nedivte ak budú mať vaše deti astmu, alergie, slabú kondičku a iné civilizačné choroby. Mali by ste byť radi že máte zeleň, ale ak to milujete zžite si ten svoj betón a asfalt.
18. jún 2020

Andrej Mišina

Milí človeče. Bohu dajte pokoj a Petržalčanom nenadávajte. Toto nie je fórum na vaše domnienky, ale Odkaz pre starostu. Aj môjho starostu, takže si buď napíšte vlastný podnet na zachovanie tejto zelene zasahujúcej do chodníka a cesty, alebo to už nechajte tak! Okrem toho nevystupujete pod vlastným menom a tak vyzerá aj Vaša debata.
18. jún 2020

jajbolina

Kde tam vidíte nadávky?
18. jún 2020

Andrej Mišina

Na nadávanie nie sú potrebné nadávky, či? Ale nič sa nedeje, veď sa nebudeme vadiť, nie? Ten krík mi za to nestojí. Už ako urobia, tak bude. Pozerám na tú moju fotku a je to tam celé také čisté... Ale vnutri aj dookola je kopec bordelu, dokonca si tam niekde pred rokom pamatam paletu pohodenú vnútri. Mier.
19. jún 2020

jajbolina

Ale veď hneď v prvom príspevku som písala že je to potrebné vyčistiť. Samozrejme, bordel treba riešiť a zeleň primerane upraviť.
25. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Podnet bol prešetrený pri terénnej obhliadke a požiadavka na orez bola zaslaná Referátu správy verejných priestranstiev.
Kto? Referát správy verejných priestranstiev

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
07. júl 2020

Martin Uváček

Krík bol ostrihaný. Avšak vyzerá ako jedno veľké smetisko. Potrebné vyzbierať odpad ktorý ostal.
09. júl 2020

Andrej Mišina

Prosím administrátora - dá sa to zadať niekomu zodpovednému? Ďakujem za ostrihanie :)
Príjemný deň prajem všetkým.
09. júl 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
10. marec 2021

Martin Uváček

Odpadky už v kríku neboli. Podnet je teda vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania