Štefánikova-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Marian Majercak 16. júna 2020

Pri vyjazde z Lermontovovej na Štefanikovu ulicu casto brania vodicom vo vyhlade zaparkovane nakldne zasobovacie vozila, stojace na pravej strane Stefanikovej, (smerom od Stanice). Pri odbocovani z Lermontovej vlavo na Stefanikovu, ktora je hlavna, nastava velmi nebezpecna situacia, nako rychlo iduce vozidla, iduce v lavom pruhu zhora po hlavnej vychadzajuci vodic spozoruje az na poslednu chvilu, co sposobuje caste kolizie a vznika velke riziko havarii. Tento problem by do velkej miery mohlo vyriesit osadenie velkeho zrkadla na protilahlej strane nedaleko bocneho vchdu do prezidentskej zahrady - vid prilozeny obrazok.

16. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet považujeme za neopodstatnený a navrhujeme udeliť status uzavretý.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. jún 2020

Marian Majercak

Dobry den prajem a dakujem za odpoved.
Chyba mi v nej vsak zdovodnenie resp.blizsie vysvetlenie, co vas viedlo k zaveru, ze moj podnet je neopodstatneny. Respektujem sice vase rozhodnutie, len neviem, ake su kriteria na tu opodstatnenost? (ci to zavisi od poctu rovnakych podnetov od viacerych vodicov, alebo od poctu havarii na tejto krizovatke alebo od vysky nakladov na realizaciu v pomere k miere rizika?).Skutocnost, ze krizovatka je smerom od stanice casto velmi neprehladna je fakt, ktory by urcite potvrdilo mnoho dalsich vodicov, ktori tam pravidelne odbocuju.
s pozdravom,
Majercak
17. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozhodli sme to na základe, že sme z danej lokality nikdy nezaznamenali zvýšené riziko nehodovosti ani nejaký väčší počet sťažností. Samozrejme v prípade, že trváte na riešení môžeme Váš podnet zaslať na príslušné oddelenie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
03. august 2020

Daša

Dobrý deň,
toto je naozaj veľmi kritický úsek, pán má pravdu, a ak by on netrval na riešení tak my ostatní obyvatelia tejto lokality áno. To miesto je nebezpečné pre vychádzajúce autá ako aj pre chodcov, ktorí pre stojace dodávky dobre nevidia na prechode. Prečo by sme tú situáciu riešili až keď tam bude ďalšia nehoda? Ďakujeme vopred za posunutie na príslušné oddelenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania