Túlavá mačka v okolí Púpavovej a Pustej


V riešení
meno
Miroslava 18. júna 2020

Dobrý deň, už niekoľko mesiacov sa potuluje mačka v okolí Púpavovej a Pustej ulice, hlavne pri Domové spoločenstvo vlastníkov bytov. Mačka je síce prítulná no neustále svojimi výkalmi znečisťuje pieskoviská pri Deliverixe a vnutroblok Púpavová-Pustá. Dalo by sa mačku odchytiť? Ďakujem.

18. jún 2020

Heli

Väčšiu sprostosť som ešte nečítala. Túlavé mačky sa neodchytávajú, veď sa živia škodcami. Po sterilizácii sa vypustia do svojho pôvodného prostredia. Ak je prítulná, bude to zrejme domáca mačka na prechádzke :)
18. jún 2020

Miroslava

Milá pani, ak je to mačka domáca asi sa škodcami neživí keďže ju chodí kŕmiť dosť ľudí. Majiteľ by ju asi hľadal a mal by ju začipovanú. Žijeme na sídlisku nie na dedine. Ak je domáca nech si tie smradlave hov..a chodí po nej upratať majiteľ. Moje deti sa v tom pieskovisku hrajú.
20. jún 2020

Andrej

asi je to bývalá domáca, ked si myslí že pieskovisko je kočkolit a chodí tam na čuránky, lesná mačka by tam nechodila.
28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

V prípade, že vidíte túto mačku priamo behať po uliciach, odporúčame volať ihneď na linku 159 a na miesto bude vyslaná hliadka príslušnej Exp. MsP BA IV, ktorá po preverení tejto udalosti podnikne ďalšie zákonné kroky na zabezpečenie odchytu tohto zvieraťa vyškolenými pracovníkmi OZ Sloboda zvierat.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania