Na Revíne-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

nevhodné umiestnené dočasne značenie, dnes som bol svedkom ako mamička s kočíkom musela vyjsť na cestu kde ju skoro zrazilo auto, nerozumiem prečo táto značka nemôže stať na ceste? žeby kvôli tomu aby na druhej strane mohli nelegálne stát auta?? čo aj stoja potom niet miesta na cestách však? a hneď vedľa značky ostrý krik ktorý mi uštedril zopár rán :)

26. jún 2020

Peter Ambrož

Nestojí za nahlasovanie. Tabuľa zmizne skôr než si to niekto kompetentný prečíta. Ale súhlasim, že by ich mali dávať na cesty. Informujú predsa vodičov, nie chodcov. A porušujú pravidlo o 1,5m voľnej šírky chodníka.
08. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. Ospravedlňujeme sa, že sme na Váš podnet nedokázali zareagovať dostatočne včas a veríme, že sa to už v budúcnosti nestane. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

oddelenie dopravy nám poslalo nasledovnú odpoveď. Dopravné značky sa umiestňujú spravidla v mieste pri ceste, pokiaľ nejde o dopravné značky ktorými je vyznačená uzávierka cesty. Na predmetnej komunikácii sú stiesnené pomery a aj vzhľadom na to, že bola umiestnená len jeden deň cez víkend, bola umiestnená v rámci možností vhodne. Pred vstupom na vozovku sa chodec musí presvedčiť, či tak môže urobiť bez nebezpečenstva.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania