Výtlky výtlky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Lubo 13. mája 2014

Pozdĺž ulice Ivana Bukovčana a ďalej ulice Na Grbe sú desiatky výtlkov, mnohé už dva roky staré. Opakované reakcie samosprávy sú: "cesta nie je v našej správe". Kde a kedy vyznačí obec, ktoré cesty komu hlásiť? A má nejaký harmonogram, ako a kedy sa to bude riešiť? Pre niektoré výtlky sa už nedá vojsť na parkovacie miesta :-)

14. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie. Predmetné výtlky na ulici Ivana Bukovčana medzi komunikáciou a parkovacími miestami v blízkosti križovartky s ul. Na Grbe, budú v čo nakratšom možnom termíne opravené spolu s ďalšími vytypovanými výtlkami na komunikáciách v správe Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves, ktoré obmedzujú bezpečnú premávku na komunikáciách.

OVDŽP MÚ MČ BA-DNV
06. jún 2014

technet

furt nič, len aby sa nezabudlo ;)
13. jún 2014

majo

Ten vytlk asi nevznikol len tak, ale zrejme obchadzanim retardera...ale aspon plni obdobnu funkciu :)
15. jún 2014

Katka

Tie cesty po ktorých chodí mhd, nemá na starosti devinska. Zvyšok áno
25. jún 2014

technet

tu mhd rozhodne nechodi!!! ale aby to bolo spravodlive - pred tyzdnom to dvaja mili pani prisli opravit - vraj ich nahanaju sefovia len kvoli tomu, ze je pred volbami, ale aspon je to opravene. Apropo, retarder je rozbity - chybaju kusy, niekto to cielene rozobral.
25. jún 2014

Katka

To je len reakcia na to,že tam je písané, že sa stále vyhovaraju na to, že cesta nepatrí pod nich. ChcelAa som to len upresniť autorovi, ktoré cesty patria a ktoré nie. Pretože chce, aby to upresnila obec, tak mu to uprednostňujem ja :-) či je pred voľbami alebo nie, za toto volebné obdobie sa urobilo viac ako kedykoľvek predtym
26. jún 2014

technet

áno, je možné že sa urobilo viac ako kedysi... nikto to nespochybňuje. Ale stále je konkrétne v DNV chýb tisíc a nové sa vyrábajú. A vyrába ich v množstve prípadov štátna správa a samospráva a tak sú za ne aj zodpovední. Tieto chyby sa majú pochopiteľne riešiť - bohužiaľ toto upozorňovanie resp. kontrolný systém by nemali robiť "bonzáci" občania, ale zamestnanci mestskej časti zodpovední za svoj rezort.
26. jún 2014

katka

uplny suhlas. lezie mi to na nervy, ze cakaju, kym sa ozvu obcania.
26. jún 2014

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, technet,
OPS vytvára občanom priestor pre DOBROVOĽNÉ nahlasovanie podnetov. Zámer nie je nahrádzať prácu zodpovedných zamestnancov samosprávy a už vôbec nie nabádať k „bonzovaniu“, ale ide o možnosť podieľať sa na urýchlení a verejnej kontrole riešenia podnetov. Každý jednotlivec sa môže rozhodnúť, či túto možnosť využije alebo nie.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
03. november 2018

Obyvatelka DNV

asi davnejsie opravene

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania