Upchaté kanalizačné priepuste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

na školskom dvore ZŠ Holíčska sa nachádzajú upchaté kanalizačné priepuste, ktoré neboli čistené asi nikdy. Pri dažďoch, aké prebiehajú v súčasnosti nie je možné, aby tak upchaté zvládli nápor dažďovej vody. A posledný obrázok nepotrebuje komentár, čo sa tam nachádza...

21. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
okrem prirodzenej cesty, ktorou sa upchávajú kanalizačné zvody na prístupovej asfaltovej ploche v areáli školy (zemina, papiere, lístie, atď.), je ich znefunkčnenie spôsobené aj úmyselným upchávaním plastovými a sklenenými fľašami, betónom a kameňmi skupinami mládeže, ktoré sa na devastácii prostredia areálu a budovy školy denne podieľajú. Základná škola spomenuté zvody svojpomocne prečisti.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
21. máj 2014

Fofo

no to by som chcel vidieť ako si to svojpomocne vyčistia, Riaditeľ si dá monterky, vezme krompáč a hybaj ho to čistiť. To skôr VPS by to malo vykonať, nahnať tam 5 osôb a bude to.
Inak tá mládež tam robí naozaj bordel, zo strany Mestkej polície by sa tam občas mohli ísť pozrieť a aj tých psíčkarov čo po sebe nezbierajú ... a majú voľne sa pohybujúcich psov bez náhubkov, hlavne tie agresívnejšie plemená.
08. jún 2014

Peter

priepuste sú už vyčistené, ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania