Deviata-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Janka Vozakova 29. júna 2020

Na úseku stretu ulíc Brečtanová a Deviata by bolo vhodné dať dopravné zrkadlo, nakoľko autá vychádzajúce z Deviatej na Brečtanovú sa ocitávajú v neprehľadnej križovatke "T", pretínajúcej chodník. Autá idúce rýchlo po Brečtanovej zvyšujú riziko kolízie áut pripájajucich sa z Deviatej ulice. Tak isto tu je zvýšený pohyb chodcov a cyklistov smerom z/do lesa, mamičky s kočíkmi a autá parkujúce na okraji "T" križovatky v bode stretu týchto ulíc, znemožňujú dobrý výhľad. Ďakujem.

02. júl 2020

Janka Vozakova

Upresnila by som, že by bolo vhodné, aby bolo zrkadlo natočené tak, aby autá vychádajúce z Deviatej ulice na Brečtanovú, videli prichádajúce autá z ľava.
03. apríl 2021

Janka Vozakova

Na úseku stretu ulíc Brečtanová a Deviata by bolo vhodné dať dopravné zrkadlo, nakoľko autá vychádzajúce z Deviatej na Brečtanovú sa ocitávajú v neprehľadnej križovatke "T", pretínajúcej chodník. Autá idúce rýchlo po Brečtanovej zvyšujú riziko kolízie áut pripájajucich sa z Deviatej ulice. Tak isto tu je zvýšený pohyb chodcov a cyklistov smerom z/do lesa, mamičky s kočíkmi, deti, a autá parkujúce na okraji "T" križovatky v bode stretu týchto ulíc, znemožňujú výhľad. Ďakujem.
19. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Ospravedlňujeme sa za neriešenie podnetu v minulosti. Podnet postupujeme na riešenie oddeleniu dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania.

Za porozumenie ďakujeme.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.