Drieňová-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andrej Britvík 03. júla 2020

Dobry den,

ked sa vychadza z ulice Medzilaborecka na Drienovu (vid. mapa a zeleny bod na obrazku), tak nie je mozne vidiet prichadzajuce auta z pravej strany kvoli zaparkovanym autam (vid. cerveny kruh na obrazku). Casto hned na kraji stoji dodavka a vtedy uz vobec nic nevidno a treba vojst do krizovatky.

Bolo by mozne pridat znacku zakaz statia na dlzku 2-3 auta?

Dakujem.

03. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali oddelenie dopravného inžinierstva, ktoré situáciu posúdi.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe podnetu oddelenie dopravného inžinierstva vypracuje projekt s návrhom zákazu zastavenia tak, aby bol zachovaný rozhľad v križovatke. Projekt je potrebné odkomunikovať s mestskou časťou Ružinov, musí byť odsúhlasený Krajským dopravným inšpektorátom a určený cestným správnym orgánom. Následnú zabezpečíme osadenie DZ.
Vodiči taktiež porušujú zákon o cestnej premávke. Preto kým bude umiestnený zákaz zastavenia v predmetnom mieste a spozorujete, že autá nebudú dodržiavať zákaz zastavenia 5 m od križovatky, odporúčame Vám kontaktovať aj Mestskú políciu na čísle 159 alebo štátnu políciu. Zároveň sme o podnete mailom upovedomili aj expozitúru Mestskej polície pre okres II.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. december 2020

Andrej Britvík

Este by som rad doplnil (ak nie je uz neskoro), ze rovnaky problem je aj hned na dalsej krizovatke (zobrazene sipkou na prilozenom obrazku).

Tam som dokonca pred 2 tyzdnami videl nehodu, kde vodic z hl. cesty vyletel na travu aby sa vyhol autu ktore prichadzalo od garazi. Viditelnost nulova pre oboch vodicov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania