Parkovisko za MV

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Ditta Purkertová 15. mája 2014

Dobrý deň,
myslím, že foto nepotrebuje komentár. Zničený chodník, zničená zeleň. Celkový dojem z okolia budovy MV na Drieňovej je veľmi smutný. Veľmi podobne vyzerajú aj chodníky okolo blízkeho nákupného strediska.

17. máj 2014

Andrej

Ach Boze, ako toto mesto vyzera vdaka ignorantskym vodicom,nicia chodniky,zelen, ohrozuju chodcov, brania vo vyhlade najma pri prechodoch pre chodcov, jazdia po chodnikoch a este sa citia , ze to ako opravnene lebo nemaju kam odlozit svoju plechovicu. Ale pytam sa, garantuje ti niekto, ked si kupujeme dalsie a dalsie auta, ze sa sem aj zmestia?
18. máj 2014

Roman

Ditta, ja som uz o tom podnet podaval. Akoze inac - skoncil ako NERIESENY! Tie tupe hlavy na Magistrate i na MU Ruzinov sa k vlastnym obyvatelom spravaju horsie ako hyeny.

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7839/dalsi-tankodrom-v-ruzinove
18. máj 2014

Daniel Dudinský

tento podnet je tu uz asi viac krat; a kompetentny nic nerobia... paradoxne, v tej budove je MV SR a na vratnici tam sedia prislusnici Policie SR, cize toto nicenie verejnej zelene sa deje so suhlasom policajtov (okrem toho teda, ze tam parkuju zamestnanci MV SR :-D)
03. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Peniaze na revitalizáciu parkovania za Ministerstvom vnútra momentálne nie sú vyčlenené, v najbližšej dobe chceme vybudovať parkovacie miesta na Medzilaboreckej ulici, na čo už poslanci peniaze vyčlenili.
Vzhľadom na to, že v susedstve investor plánuje prebudovať celý Helios, je potrebné sa pozrieť na tento priestor komplexnejšie (chodníky, zeleň) a určite sa chceme uchádzať o vynútenú inestíciu do verejného priestranstva zo strany investora.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
03. jún 2014

Daniel Dudinský

Ja myslim, ze odpoved samospravy je uplne mimo. Neriesi sucasny stav - parkovanie a LIKVIDOVANIE verejnej zelene, ale riesi "co bude ked bude"... Takze je potrebne zabezpecit kontrolu parkovania a likvidovania verejneje zelene (ktora tam uz sice asi nie je) a hlavne CISTENIE CHODNIKOV, lebo ked vam x aut denne tadial prejde, tie chodniku su cele od blata. V lete sa naopak zbytocne prasi...
04. jún 2014

Roman

Pani Baariova, nemyslite, ze je to dost uchylne neriesit priam havarijny stav chodnikov a spoliehat sa na to, ze to za vas ako urad samospravy urobi sukromny investor? Ved ten s prestavbou Heliosu meska uz niekolko rokov a nie je vylucene, ze este dalsich par rokov bude. To tie chodniky budu v tomto stave este tych par rokov? Myslim, ze by ste sa mali hanbit za takyto vykon samospravy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania