Fedinova - problémové parkovanie na zeleni


V riešení
meno
El Padre 08. júla 2020

Neustale a opakovane parkovanie vozidiel na zeleni, ktora uz vlastne zelenou v dosledku parkovania nie je. Parcela nie je v sukromnom vlastnictve ale vo vlastnictve Hlavneho mesta SR. Nikoho to netrapi?

08. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Po prešetrení podnetu bolo zistené, že predmetná parcela č. 3472 je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka nie je vlastníkom ani správcom nehnuteľnosti.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
13. júl 2020

orbitalfunk Pavúk

Ľudia poďakujú, keď ich začnú sankcionovať, takéto bonzácke podnety zbytočné.
17. júl 2020

Michal

sankcionovat za to ze porusuju zakon? je na to jednoduche riesenie. neporusovat zakony
28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Fedinovej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
29. september 2020

Jame Redmi

Pán asi nemá auto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania