Lietavská - vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
El Padre 08. júla 2020

Spekulantsky majitel dvoch Renaultov Laguna si svojvolne prehadzuje ECV z jedneho vozidla na druhe, pricom jedno vzdy ostava bez znaciek. Otazka znie ktoremu vozidlu vlastne ECV BL-332VF vlastne patri. Bolo by vhodne informovat aj PZ SR o uvedenom konani majitela. Na druhom vozidle uz bola vylepena vyzva na odstranenie, tak by bolo vhodne ju umiestnit aj na toto vozidlo.

Podnet uzko suvisi s tymto podnetom https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/93160/lietavska-odstaveny-renault-bez-ecv-bez-platnej-tk-a-ek

08. júl 2020

Jano - Star9H6j

doplnim vam dake info: K uvedenej spz patri VIN VF1BG4TB637774790. Malo by sa jednat o 2l diesel verziu, strieborna farba cize to asi sedi? 😎 Nemá registrovane PZP (databaza SKP). Za to STK A EK ano.
08. júl 2020

El Padre

no problem je ze obe vozidla su Renault Laguna striebornej farby, ktory z nich je dvojliter diesel si vsak netrufam odhadnut...ale dakujem za info
10. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Stav vozidla preverí poverený pracovník mestskej časti Bratislava-Petržalka miestnou ohliadkou a následne vyhodnotí ďalší postup a prípadnú kooperáciu s príslušným oddelením OOPZ SR.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka
28. január 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. V zmysle zákona 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, bola držiteľovi tohto vozidla doručená výzva na odstránenie. Ten na základe tejto výzvy vozidlo z verejného priestranstva odstránil.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania