Haburská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve


Uzavretý

Obyvatelia ulice Haburská si svojvoľne postavili takýto posed pričom nenávratne zničili trávnik pod stromami. Počas najmä letných večerov používajú alkoholické nápoje, sú hlucni a vulgárne nadávajú okoliu. Niekoľkokrát bola na nich volana aj hliadka PZ SR. Vo vytrznostiach naďalej pokračujú. Prosíme o riešenie situácie. Ďakujem.

14. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozumieme vášmu znepokojeniu a budeme sa snažiť aj spolu s mestskou políciou zabezpečiť častejšie obhliadky kvôli nadmernému hluku a znečisťovaniu okolia.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
25. júl 2020

Peter

A čo takto poslať chlapcov z VPS, aby ten nelegálny posed odstránili ? Možno sa to drevo zíde vo vykurovacej sezóne v niektorom z objektov pod správou Mestskej časti.
28. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie porušovania verejného poriadku na Haburskej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a priestupcovia z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania