Dúbravčická-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Martin 13. júla 2020

Cela plocha vozovky, vratane pridlazby, obrubnikov a poklopov dazdovej kanalizacie je v dezolatnom stave. Na krizovatke s Agatovou ulicou je obrovska jama. Vsetky vjazdy na parkoviska a do vnutrobloku bytovych domov su uplne poskodene.

14. júl 2020

Martin

Nie je duplicitny, Vami spomenuty podnet je len mala ciastka tohoto podnetu. Nejedna sa totiz len o tento spoj, ale o komplet celu cestu od krizovatky s Agatovou, az po krizovatku so Saratovskou. Po celej dlzke a sirke je rozbity cely asfalt, plny dier, zaplat a prasklin a po celej dlzke su znicene pridlazby a kanalove vpusty, najviac samozrejme na oboch vjazdoch (parkovisko na internat a vnutroblok bytoviek). A na krizovatke s Agatovou je na okraji jama 1,5 x 1 m.
14. júl 2020

Deniska Šinková

Nie je to uplne duplicitny podnet. Okrem poskodeneho spoja cesty je problemom aj to, ze je cesta na celej ulici v dezolatnom stave a vyzaduje opravu.
14. júl 2020

Obcan

Neviem vazeni citali ste ho? Neni tam nahodou napisane ze komplexna rekonstrukciacelej ulice je v plane o x rokov?
14. júl 2020

Deniska Šinková

Viem o podnete, ktory ste uviedli vyssie, sledujem ho a podporujem, jedna sa v nom vsak prioritne o opravu spoju nie o opravu celej vozovky alebo o rieseni vytlkov po celej dlzke cesty. Odpoved samospravy pri vami uvedenom podnete nie je dostacujucim riesenim pre problemy, na ktore poukazuje tento podnet.

Aj vy mozete podporit tento podnet, aby samosprava po vyse 3 rokoch slubov podnikla konecne kroky na opravu cesty, minimalne vytlkov. Kazdy podnet moze pomoct zlepsit okolie kde zijeme!
14. júl 2020

Obcan

Skopiruju Vam tu istu odpoved.
14. júl 2020

SelfMan

Nuz aby to nedopadlo tak ako so slubenymi semaformi hore na krizovatke.
Pred par dnami tam bola opat buracka.
14. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

bohužiaľ je pravda, že odpoveď je tá istá. Komplexná rekonštrukcia povrchu vozovky momentálne nie je v pláne a bude zaradená do plánu až po ukončení výstavby v danej lokalite.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. júl 2020

Darina Gogorova

V okoli ulice sa byva uz dost vela rokov na to, aby bola ulica v prijatelnom a bezpecnom stave. Je naozaj vemi poskodena. A co sa tyka semaforov na krizovatke Saratovska - Pri Krizi, je velmi neprehladna a pre vodica, ktory nebyva v okoli a neprechadza nou denne je postrachom. Casto sa v strede krizovatky stretnu auta, prekazaju si, nie su na nej vyznacene pruhy takze staci jeden vodic ktory sa ocitne kdesi kde nema byt a dalsich 10 aut ma problem, nehovoriac o elektricke. Byvaju tam casto havarie, ale k mojmu uzasu dopravny inspektorat za niektore roky havarie ani len nezaregistroval. Pritom tieto udaje nesedia s udajmi vo vyjazdoch zachranky, ktora posielala na krizovatku vozidla s posadkou.Co pri posudzovani potreby semaforov malo negativny dopad na ich moznu realizaciu. Hlavne ze je semafor 50 metrov od krizovatky, ktory zbytocne brzdi dopravu.Ked sme sa o problem zaujimali na Mu Dubravka, povedali nam ze tu krizovatku mal riesit developer a ze pokial neprebehne kolaudacia domov v okoli Tesca tak dovtedy sa krizovatka nebude prerabat. KOlaudacia zjavne prebieha, ludia sa nastahovali, pocet ludi prechadzajuci krizovatkou sa stale zvysuje a preco teda developer neriesi semafory?
30. október 2022

SelfMan

@admin - kedze Dubravcicka ulica bola pred casom komplet zrekonstruovana, tak je tento podnet neaktualny a treba ho uzavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania