Podchod na Trnavskom mýte

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 19. mája 2014

Je mi to už trápne, ale podchod na Trnavskom mýte už znova vyzerá takto. Magistrát, mestské časti, nechcete s tým už konečne niečo systémové urobiť?

26. január 2015

Peter Oravec

Bez odpovede, bez riešenia, bez zmeny. Pán Nesrovnal, žijete?
30. marec 2015

Peter Oravec

Stále rovnako.
20. júl 2015

Peter Oravec

Pán Nesrovnal, za Vášho primátorovania Bratislava začína vyzerať horšie ako za Ftáčnika, a to bol teda majster.
08. december 2015

TreskPlesk

Grafiťácky raj v podchode na Trnavskom Mýte

Primátor Nesrovnal sľuboval čistotu verejných priestorov. Dosadil si svojich ľudí do vedení mestských firiem, aj mestskej polície Bratislava. Prečo nekonajú? Toto je tá jeho sľubovaná čistota verejných priestorov? Žiadam aby bol podchod vyčistený od grafity a nainštalovali sa tam kamery s napojením na MsP Bratislava.
08. december 2015

Ujo Lelca$h

no skoro....
10. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. V súvislosti s Vaším podnetom si dovolíme poznamenať, že nás vzhľad Trnavského mýta dlhodobo trápi. Čistota Bratislavy a jej vzhľad nie je len zodpovednosť magistrátu, ale aj občanov a ich vzťahu k mestu. Žiaľ, nedisciplinovanosť niektorých spôsobuje, že je sústavne poškodzovaný majetok mesta a jeho vzhľad. V tomto roku plánujeme uskutočniť výberové konanie na dodávateľov, ktorý ho celý vyčistia a dostanú do podoby, ktorá zodpovedá kritériám moderného čistého mesta. Na začiatku roka 2016 by sa mali uskutočniť tieto čistiace práce.

Oddelenie komunikácie a marketingu
10. december 2015

Peter Oravec

Milé Oddelenie komunikácie a marketingu,
Vašou vetou "Čistota Bratislavy a jej vzhľad nie je len zodpovednosť magistrátu, ale aj občanov a ich vzťahu k mestu." ste chceli povedať, že v Bratislave žijú horší ľudia ako vo Viedni? Mohli by ste toto tvrdenie doložiť nejakou štúdiou, štatistikou alebo genetickým výskumom?
Prosím o odpoveď. Ďakujem.
16. január 2016

Vlado

Vysmech mesta a celej tejto spolocnosti -

Dobry den, nedavno bolo zverejnene na FB stranke isteho zdruzenia video ako sa "okrasluje" podchod na Trnavskom myte. Ja uz ani neviem co mam na toto povedat chcem len verit ze mesto minimalne uvazuje o spriseni trestov pre takychto ludi resp. ze sa uvazuje aspon o tom ako zabezpecit verejne priestranstva voci takymto vandalom - fakt ze je to zverejnene a pachatelia sa tym este aj "chvalia" hovori za vsetko - je to neskutocny vrchol drzosti. Ak by malo mesto zaujem tak by tychto ludi dalo vypatrat -resp. dalo podnet na policiu. Vid. prosim video - https://vimeo.com/150023831

Dakujem
10. marec 2016

Peter Oravec

Vážený pán administrátor OPS,
chcel by som sa spýtať, čo znamená status "v riešení" pretože som v pokynoch na Vašej stránke takýto status nenašiel.
Ďalej by som chcel konštatovať, že tento podnet je tu už viac ako jeden a pol roka (!) a nedošlo pri ňom k žiadnemu riešeniu. Status "v riešení", bez ohľadu na to, čo vlastne pre Vás znamená, tak v tomto prípade stráca akýkoľvek zmysel. Samospráva tento podnet evidentne nerieši.
Prosím preto o označenie podnetu ako "neriešený".
Ďakujem.
30. máj 2016

Peter Oravec

Podchod je stále v rovnakom, t.j. dezolátnom stave. Status podnetu "v riešení" nezodpovedá realite, pretože sľub magistrátu znel, že čistiace práce sa uskutočnia na začiatku roka 2016. Je pomaly polovica roka 2016 a v podchode sa nič neudialo. Ak, tak iba k horšiemu, pretože od začiatku mája v podchode vypli všetky eskalátory. Je úplne nezmyslom si predstavovať, že sa v podchode udeje do predsedníctva SR v Rade EU niečo významnejšie. Podnet je neriešený. Pán Nesrovnal v prípade podchodu pod Trnavským mýtom zlyhal na plnej čiare.
16. jún 2016

Peter Oravec

Milé OPS, čo je tu v riešení? Prečo je tento podnet v statuse "v riešení"? Na čo sa to hráte?
20. júl 2016

Ignác gwsssc

10 miest, ktoré by sme turistom radšej nemali ukazovať
6. Podchod pri Tržnici
http://www.aktuality.sk/clanok/357182/devat-miest-ktore-by-sme-turistom-radsej-nemali-ukazovat/

"Narazil však na netradičnú prekážku - podchod oficiálne neexistuje, aspoň podľa papierov."

:-D
08. august 2016

Peter Oravec

Myslím, že je najvyšší čas zamyslieť sa aj nad týmto riešením:
http://praha.idnes.cz/nejstarsi-prazsky-podchod-podchody-uz-v-praze-nebudou-p1n-/praha-zpravy.aspx?c=A160805_2264399_praha-zpravy_nub
Z článku:
Nyní se podchody v Praze vyskytují především právě u stanic metra. Další „jednoduché“ pod silnicemi už nejspíš nevzniknou. Vyplývá to z nových stavebních předpisů, které začaly platit 1. srpna.
Píše se v nich, že segregace chodců a automobilové dopravy se neosvědčila. Lidé totiž vyhledávají co nejkratší cestu a snaží se vyhnout převýšení, tedy i schodům. Raději proto ulici přejdou po přechodu. Podle dokumentu to tak je i ve většině dalších evropských měst, která také podchody odstraňují.
05. apríl 2017

Peter Oravec

Bez zmeny.
22. marec 2018

Peter Oravec

Bez zmeny....
31. august 2018

Peter Oravec

Opravené, vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania