Námestie Biely kríž-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý

Kedy konecne zacnete robit slubovane sportove ihrisko vo vnutrobloku na Skalickej ceste??? Slubujete to viac ako 3 roky! Kde su peniaze ktore boli na to vyclenene?

19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktuálne realizujeme rekonštrukciu a doplnenie ihriska č. 1 na Bielom kríži.
Do konca roka, resp. na jar zrealizujeme ihrisko č. 2 v tzv. Lku.

O ďalších plánoch Vám odporúčame komunikovať priamo s miestnym poslancom Ing. Winklerom, aby boli zahrnuté do rozpočtu 2022.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
28. október 2021

Karol Satury

Tomu sa hovori promtna reakcia, po vyse roku. Ja som sa nepytal na dalsie ihriska-vnutrobloky, ale na toto jedno konkretne. Je to odkaz pre starostu , mal by vediet kde su financie ktore boli na to vyclenen myslim uz pred 2-3rokmi. Takto funguju samospravy, pred volbami naslubuju vsetko mozne a skutek utek. Ale verim ze pri dalsich volbach to bude spocitane.
24. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
týmto by som Vás chcela informovať, že možnosti, ktoré boli v minulosti prezentované, neboli v súlade s predstavami obyvateľov a v tom čase nedošlo k zhode. Nateraz sa na aktivity z minulosti nenadviazalo . V prípade ďalších plánov a požiadaviek odporúčam komunikovať s gesčným poslancom.

Podnet navrhujem označiť ako uzavretý.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
24. január 2024

Karol Satury

Dobry den, chapem ze Vy za to nemozete, ale toto je presne riesenie do stratena... Ake moznosti neboli s predstavami obyvatelov?, kto povedal taky nezmysel? Bohuzial , je to uplna strata casu a potom sa politici cuduju, ze ludia stracaju chut ist volit. Lenze to je tym , co vsetko naslubuju, ale neskor len rozkradnu a skutocne poziadavky obcanov ostanu len slubmi. Mozete to uzavriet, aj tak to nema zmysel . Dakujem, Pekny den

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania