Račianska-krík-neostrihaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Neostrihaná zeleň v stredovom páse na Račianskej medzi Peknou cestou a polygrafickou školou. Niektoré kríky už zasahujú do jazdných pruhov. Treba to čo najskôr ostrihať.

15. júl 2020

🌳

Pri oreze, prosím, zvážte zachovanie náletových javorov a jaseňov, ktoré na niektorých miestach prerastajú cez kríky.
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. júl 2020

Martin Uváček

Neviem či som akurát trafil termín orezu alebo urobili na môj podnet, ale kríky sú už orezané po celom úseku z podnetu. Čiže vyriešené.
17. júl 2020

🌳

Hej, a orezané aj so všetkými stromami, ktoré tam mohli nechať rásť. Ozaj perfektné. Krátkozraké od zadávateľa podnetu aj tých geniálnych pracovníkov a ich nadriadeného.
17. júl 2020

Martin Uváček

Milá labuť, nebuďte labuť a komunikujte radšej pod svojim menom. Aby sme si tu boli rovní. Za mňa je podnet vyriešený a je mi jedno za akozraké to vy považujete.
17. júl 2020

🌳

Komunikuje samospráva, napr. magistrát, pod svojím menom? Nechápem celú tú OPS kampaň z peňazí EÚ, aby si bežní občania nastavili vlastné meno, zatiaľ čo platení úradníci ostávajú často anonymní.

A to že Vám je to jedno, je mi jasné. Väčšinová spoločnosť, kam zjavne patríte, je totiž stále slepá. Závidím Vám to.
19. júl 2020

Martin Uváček

Ja nemám problém komunikovať aj pod svojim menom so samosprávami, a je mi jedno ako sa volá ten na druhej strane, hlavné je, ak je nápomocný riešeniu môjho problému.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania