Krížna-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

na tejto rozkopávke sa pracuje minimálne spôsobuje veľké zápchy na križovatke Trnavské mýto

18. júl 2020

Majo

Krížna-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zdravim. Kedy sa Bratislava zaradi medzi moderne metropoly, ktore realizuju opravy na cestach vyhradne pocas noci tak, aby minimalizovali zasah do cestnej premavky?! - paralizovat dopravu v celej BA zuzenim cestneho pruhu na Kriznej, hned za najvacsou krizovatkou v BA, je nonsense! Na krizovatke vznikaju EXTREMNE NEBEZPECNE dopravne kolizie (poslite tam v peekoch aspon dopr. policajtov). Dakujeme
23. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravy

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uzávierku realizuje SPP a je povolená do 15.8. Bohužiaľ mesto nemá žiadne nástroje ako prinútiť zhotoviteľa na urýchlenie prác. V priloženom dokumente nájdete telefónne kontakty na ktorých sa môžete o pokračovaní prác informovať a vyvinúť verejný tlak na rýchlejšie riešenie situácie. Mrzí nás, že Vám nedokážeme viacej pomôcť, ale bohužiaľ zákon nám zatiaľ neumožňuje väčšie právomoci.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. júl 2020

Rudolf Cierny

pre mna je to absurdne. ved predsa jedine Mesto predsa ma nastroj na dlzku prac. Vyda povolenie na kratsie dobu. Niekde vedia cestu opravit za 2 dni, lebo makaju aj v noci. tomuto useku sa vyhybam, ale ked som tadial prechadzal 2 x po obede, nikto tam nebol.
ved niekto tu pracu musi objednat, a pri tom aj schvalit cas na opravu. urcite existuju firmy, co to vedia spravit rychlejsie.
drzim palce pri vydavani dalsich povoleni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania