Prúdová-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

Uzavretý

Dobry deň, v ramci verejnych priestorov pod obchvatom kde je zeleň a chodníky chybaju koše na odpadky ideálne kombinované aj na exkrementy. V tomto priestore travia čas ako deti s rodinami, mladež aj milovnici zvierat, tak by možno viacerí ocenili tieto kombinované koše. Nakoľko od zastavky Ondrejovova popri Gagarinovej po chodniku pri zjazde z obchvatu az cely chodnik popod obchvat do MČ Vrakuňa sa žiaden takyto kôš nenachadza, končia odpaky na zemi, pred našimi domami a v zeleni. Ak je to vo Vašej kompetencii by som možno nielen ja ocenila v tychto priestoroch aspoň dva, a možno aj tí menej poriadny h nás by odpad/exkrement do koša vhodili. Ďakujeme

24. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný chodník a pozemok je vo vlastníctve Národnej diaľničnej spoločnosti z tohto dôvodu mestská časť Bratislava - Ružinov nemôže v danej lokalite osádzať odpadkové koše. Posielame podnet na zodpovednosť Národnej diaľničnej spoločnosti.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
24. júl 2020

Michaela Horváthová

Ďakujem veľmi pekne, pevne verim, že budú ochotní nakoľko aj po tohto tyždňovom kosení ostali všade pet flaše a sačky a odpadky a určite to sťažuje prácu aj ich zamestnancom pri údržbe tohto priestoru.
14. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Michaela,

podnet bol opätovne zaslaný Národnej dialničnej spoločnosti.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
18. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dovoľujeme si Vás informovať, že odpadkové koše do uvedeného verejného priestoru nepatria, nakoľko dané miesto neplní funkciu parku alebo oddychovej zóny. NDS každoročne vynakladá nemalé finančné prostriedky na odstraňovanie čiernych skládok v tejto lokalite.

S úctou

MEDIA TÍM NDS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.