Jeséniova-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Peter Pech 28. júla 2020

Dobrý deň, cez park Gaštanica pomedzi deti a kočíky denne jazdia autá do priľahlých záhrad. Plocha v parku nie je vedená ako cesta a jazdia teda po chodníku a cez zeleň. Je prosím možné pred vchod do parku osadiť zábranu? Zákaz vjazdu pri Tescu expres aj pre nešťastne formulovanú dodatkovú tabuľu ignorujú.

Ďakujem

30. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Požiadali sme MsP o pravidelnú kontrolu lokality.
Podnetom sa tiež zaoberá oddelenie investícií a verejného obstarávania.

Kancelária starostu
30. júl 2020

Peter Pech

Dobry den, dakujem za odpoved. Prejazd toho auta trva pol minuty a potom sa “schova” za zaminutou branou v zahradach, takze pravdepodobnost, ze ho Mestska policia prichyti pri cine, je miziva.
14. august 2020

Peter Pech

Dobry den, nastal prosim nejaky posun v rieseni podnetu? Auta nadalej denne jazdia cez park. Dakujem
04. november 2020

Peter Pech

Dobry den, dnes som bol svedkom, ako spolujazdec tohoto konkretneho auta absolutne nechutnym vulgarnym sposobom slovne napadol starsiu pani, ktora sa v parku prechadzala a neuhla im dost rychlo z cesty. Pani nechcela volat policiu zo strachu, ze ju muz znovu napadne.

Prosim vas, deje sa v tejto veci nieco? Je absolutne neprijatelne, aby sa ludia prechadzajuci v parku bali soferov aut, ktory si z parku robia cestu.

Dakujem
05. október 2023

Luk Luc

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, ako sa majú majitelia záhrad dostať na svoj pozemok autom. Nie je po pojazdnom chodníku povolený prejazd autom, za účelom vjazdu na vlastný pozemok?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania