Prekážková dráha

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení
meno
medick 22. mája 2014

Vážený pán starosta - pretŕčate sa na všetkých verejných i súkromných akciách v Devínskej. Od kritiky však utekáte. Ak je problém, tvrdíte, že cesta patrí niekomu inému, školu spravuje riaditeľka, chodník ochranári, Denovu riaditeľ apod. Tak skúste vysvetliť, kto spravuje tieto chodníky a kde je tá omielaná bezbariérovosť. Skúste tento 100 metrový úsek prejsť na vozíku alebo s detským kočíkom. Alebo poraďte inú cestu do obchodu, k lekárovi a na poštu.

26. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Vážený občan Devínskej Novej Vsi. Veľmi ma teší váš záujem o dianie v našej mestskej časti. Určite ste zaregistrovali, že v tejto oblasti momentálne prebieha intenzívna stavebná činnosť, vďaka ktorej pribudli desiatky parkovacích miest a vyriešili sme aj kolízne situácie, ktoré na tejto križovatke každodenne vznikali vďaka nedisciplinovaným vodičom. Technický stav chodníkov v správe Mestskej časti je v mnohých úsekoch zlý a dlhé roky neriešený. Obdobne ako bezbariérovosť. Nedá sa však spraviť všetko, nakoľko máme v rozpočte vyčlenený len limitovaný objem finančných prostriedkov. Veľmi rád tento problém s vami prejdem osobne a verím, že vyjdete z anonymity a napíšete mi na môj mail – [email protected] a na osobnom stretnutí prejdeme všetko, čo vás trápi.



Milan Jambor - starosta Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves
01. jún 2014

Besná Margita

ak ste si nevšimli, táto stránka slúži na to, aby sa veci oznamovali a zodpovední aby ich riešili a nie aby o nich zodpovední len plano kecali. Prečo by mal občan, ktorý platí dane (ja napr. skoro 5000 euro ročne), riešiť niekde s niekým veci. Oznamuje to, čo vidí, že nefunguje. Vy ste volený zástupca - máte ich riešiť, beriete za to plat. Inými slovami - presne ste naplnili to, čo sťažovateľ v príspevku spomenul.
15. jún 2014

Katarina S.

Jeto super, ze sa poukaze na to, co nefunguje, ale nech sa ukaze aj na to, co funguje.... Nakolko je pravda, ze rovno pred nasimi ocami tie bezbarierove prechody pribudaju...
15. jún 2014

Admin Bratislava-západ

Besná Margita, Katarína S.,
dovolím si vyjadriť svoj názor, viac ako občan než ako admin OPS.
Portál OPS beriem primárne ako priestor pre podnety na riešenie, ktoré zadávajú občania samospráve ako svojej vlastnej „firme“. Zadanie podnetu neznamená, že „nič nefunguje, všetko je úplne zle!“. Cez zadávanie, sledovanie a komentovanie podnetov sa my občania stávame súčasťou riešenia a každému zúčastnenému za to patrí vďaka. A ako vidno, v príspevkoch môže ktokoľvek vyjadriť samospráve aj uznanie za služby, ktoré zaisťuje (nadštandardne) dobre.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
24. jún 2014

Vilo

zdravim ja som si to vsimol a cenim
17. júl 2014

technet

ja som si vsimol, ze tu par ludi pise najskor zo starostovej kancelarie alebo kancelarie obecneho uradu... vyborne PR, ale skuste namiesto toho tie podnety riesit.
01. august 2014

stara mat Postkova

sranda ze DNV urobila niekolko novych najazdov na chodnik, ale stale nechapu podstatu veci - "chodniky" su tridsat a viac rokov stare a su na nich cca kazdych 10 metrov rolety vysoke aj 5-10 cm, alebo naopak vypadnute pasy asfaltu, kde rastie aj pol metra vysoka trava. A ak sa nebude udrziavat infrastruktura cele 4 roky a nielen pred volbami, tak to vzdy za tych 3,5 roka neuveritelne spustne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania