Vavrínová-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Anna Klanduchova 31. júla 2020

Dobrý deň, rada by som upozornila na nové miesto, ktoré si miestni záhradkári "vyčlenili" ako "smetný kôs" nakoľko na pozemku, kde vyhadzovali odpad predtým, už momentálne stojí nová stavba, teda našli si nové miesto hneď za plotom daného pozemku. Najskôr tam bola len stolička, postupne pribúdajú ďalšie odpadky, viď foto. Prosím, vedeli by ste zabezpečiť zlikvidovanie tohto odpadu, prípadne požiadali majiteľa pozemku o pomoc, aby si záhradkári nezvykli sem hádzať ďalšie odpady?

Ďakujem vopred. Anna

05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nakoľko nie je možné zistiť o akú záhradu ide, nevieme upozorniť vlastníka, alebo nájomcu na odpratanie odpadkov. Prosíme o bližšiu lokalizáciu podnetovaných odpadkov.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
05. august 2020

Anna Klanduchova

Dobry den, dakujem krasne za rychlu odpoved. Tento pozemok sa nachadza medzi pozemkom stareho autoservisu (na spojnici medzi ul. Exnarova a Ml.Luhy, kusok od odbocky na Vavrinovu) a pozemkom, kde sa nachadza novopostavena hala (pozemok s novym sivym plotom). Medzi nimi je taky uzky pozemok, kde sa nachadza tento neporiadok a takisto v tom mieste do chodnika vyrazne zasahuju kry/buriny. Posielam pripadne este v prilohe obrazok z google maps na lepsi lokalizaciu.
17. september 2020

Anna Klanduchova

Dobry den, posielam update, zial, medzicasom tam pribudol dalsi nadrozmerny odpad, vid foto. Predosly majitel tejto skrine ci co to je, mal asi pocit, ze ked uz su tam stolicky, tak prihodi nieco aj on. Prosim, vedeli by ste nejako zabezpecit odpratanie, lebo predpokladam, ze do par tyzdnov to tam bude vyzerat na smetisku. Dakujem pekne.
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kontrolujeme staršie podnety a po preverení sme zistili, že podnet je už vyriešený. Ospravedlňujeme sa že sme vás o vyriešení podnetu neinformovali skôr.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
26. február 2021

Anna Klanduchova

Dobry den, podnet nie je vyrieseny, nadmerny odpad sa tam neustale nachadza. Prosim, vedeli by ste problem doriesit? Dakujem vopred.
26. február 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, Anna,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve a pre túto chvíľu ostáva otvorený.

S pozdravom,
Barbora
Administrátorka portálu Odkaz pre starostu
22. november 2023

Anna Klanduchova

Vyriešené, ďakujem. :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania