Hydinárska-kôš-chýbajúce sáčky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

OLO rodinnym domom dodalo na zber separovaneho odpadu nespravne typy sackov. Podla VZN Bratislava ma dodat 120l sacky take aby sa vosli do standartnych 120l nadob, ktore mam zakupene na sep. zber. Poprosim o napravu a dodanie spravnych typov vriec. Takisto by mal magistrat prehodnotit interval vyvozu ovela rozumnejsie by bolo 2x mesacne nez sucasnych 1x mesacne. Kedze je to v test. prevadzke tak je na to idealny cas ladit system k lepsiemu

04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, ktorý preposielame na Magistrát hl.m. SR Bratislavy, kompetentnému orgánu danú problematiku riešiť.

S pozdravom

odd. ŽP,OaCH
04. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
06. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vrecia objednávala a hradila organizácia zodpovednosti výrobcov (ďalej OZV) s požiadavkou na objem 120 litrov. Aktuálne v spolupráci s OZV prebieha preverovanie situácie a v prípade, ak sa potvrdí, že litráž vriec nie je v súlade s objednávkou, budú ju riešiť formou reklamácie. Ubezpečujeme občanov, že odvoz odpadu monitorujeme a tí, ktorí vykladajú viac vriec a snažia sa minimalizovať objem odpadu, majú garantovaný dostatočný zberový objem, nakoľko po spotrebovaní dodaných vriec pri ich efektívnom využití bude kontinuálne zabezpečené dodanie ďalších vriec. Stačí, ak sa obrátia na zákaznícke oddelenie spoločnosti OLO a.s. mailom na [email protected].
Kto? OLO a.s.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. august 2020

Lukas Dilik

Ok dakujem podnet mozte uzavriet

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania