Trnavská cesta-neporiadok a odpadky-neodpratané kvety

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Na Trnavskej ceste smerom ku križovatske s Bajkalskou sú chodníky a prídlažba cesty pod alejou stromov pokryté súvislou vrstvou kvetov zo stromov. Je to nechutné a mazľavé, miestami to vytvára akési niekoľko centrimetrové blato, ale je to tiež šmykľavé, čo nie je na chodníkoch veľmi príjemné. Nezaškodilo by to tam raz za čas pozametať.

06. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
07. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. august 2020

Mária Bartoš

Trnavská cesta-chodník-znečistený

Poprosila by som Vás o vyčistenie chodníka a okolitých plôch pri Trnavskej ceste. Ide o chodník medzi Bajkalskou ulicou a Ondavskou ulicou, ktorý býva celé leto špinavý kvôli opadaným kvetom zo stromov a od jesene do jari zase od opadaného lístia.

Každý rok sa opakuje rovnaká situácia, pravdepodobne by bolo dobré zrezať aj časť stromov, aby z nich nepadalo na chodník. Dosť to zapácha, ľudia majú špinavé topánky a oblečenie, zabárame sa do hnijúcich listov a kvetov a to celoročne, najhoršie to je, keď je napršané! Nikde inde som nevidela taký špinavý chodník. Poprosím o trvalé vyriešenie tohto problému, lebo jednorazové očistenie nepomôže - ideálne je obrezať stromy nad chodníkom, aj tak sú už staré.
18. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

chodník bol vyčistený.
Z dlhodobého hľadiska chce mesto zlepšiť údržbu o svoje komunikácie a verejné priestranstvá rozšírením Komunálneho podniku. To nám prinesie nie len úsporu financií ale aj vyššiu kvalitu prác. Chceme aby Komunálny podnik postupne prebral cca. 80% aktivít, ktoré si mesto musí teraz objednávať u externých firiem.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania