Sad Janka Kráľa - chýbajúci zjazd

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Mamičky s kočíkom sa bezpečne nevedia dostať do Sadu iba od mosta SNP alebo auparku. Tretí vstup pri vezicke je len cesta kade jazdia autá. Prosím o dobudovanie zjazdu pre kočíky ďakujem

07. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
08. august 2020

Peter Oravec

Dobrý deň,
s kočíkom chodia iba mamičky?
S pozdravom.
09. august 2020

Jano - Star9H6j

"Samosprava" - zakladateľka podnetu zrejme myslela smer od Starého mosta resp. divadla Arena. Z mostu SNP/Auparku sa samozrejme dostanete do sadu aj kocikom/vozikom...
09. august 2020

Jano - Star9H6j

Poplietla ma veta o 3 vstupe kade jazdia len auta... tam sa da tiez dostat chodnikom (ktory ale treba opravit)... ostatne z mojho prispevku vyssie plati. Snad ta Vallova "megarekonstrukcia" Sadu JK bude pocitat aj s takymito banalitami ako oprava chodníkov/bezbarierovych pristupov.
09. august 2020

Michaela Jarosova

Ďakujem za spresnenie. Myslela som zjazd pri divadle Aréna.
10. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Problém, ktorý opisujete si uvedomujeme. Sad Janka Kráľa prešiel len v druhej polovici minulého roka do správy Magistrátu hlavného mesta. V súčasnosti v parku prebiehajú práce týkajúce sa prevádzkovej bezpečnosti drevín, ktoré sú vážne poškodené, odumierajúce alebo odumreté a bezprostredne tak ohrozujú návštevníkov parku. Popritom sme obnovili mobiliár parku. Následne sa budú budovať a rekonštruovať chodníky a osvetlenie, prvky zverokruhu a fontány.

Mesto si plne uvedomuje zanedbaný stav Sadu Janka Kráľa, ale aj jeho mimoriadny význam pre verejnosť a obyvateľov mesta. Bohužiaľ, park je zanedbaný viac ako sme očakávali, no pracujeme na tom, aby jeho podoba zodpovedala jeho významu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania