Námestie hraničiarov - pokazené zavlažovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

pokazené zavlažovanie, voda celkom hojne odteká cez chodník a cestu do kanálu

ďakujem robíte dobrú prácu :-)

07. máj 2022

Martin Uváček

Podnet treba preposlať, lebo naň nikto nereagoval skoro 2 roky.
08. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Martin, ospravedlňujeme sa za nečinnosť.
Viete nám, prosím, upresniť, či ide o pokazené zavlažovanie v rámci zelene alebo nejaké odtekanie z cesty práve smerom na zeleň? Z popisu mi to nie je jasné. Vopred vďaka za spoluprácu.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
09. máj 2022

Martin Uváček

Nie som zadávateľ podnetu, predpokladám že ten pán myslel nejakú pokazenú ružicu zavlažovania v parku na nám hraničiarov. Žiaľ nebývam tam, tak vám to neviem bližšie upresniť. Treba asi skontrolovať funkčnosť všetkých ostrekovačov.
09. máj 2022

Igor Homola

zdravim, problém sa týkal zavlažovania v poslednej dobe som si nevšimol že by to tieklo, ale tiež neviem kedy naposledy bolo to zavlažovanie spustené
15. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Igor,
ďakujeme za aktualizáciu stavu. Čo sa týka tejto lokality, nemáme od kolegov aktuálne hlásené problémy so zavlažovaním.

Čo sa týka údržby zo strany čistoty a poriadku, na Námestí je vykonávaná pravidelná údržba, avšak keďže ide o veternú a často navštevovanú lokalitu, údržba je zložitejšia. Revitalizácia spojená s výsadbou bola vykonaná v roku 2016, do budúcnosti plánujeme na lokalite trvalejšie zmeny z hľadiska sadových úprav aj z hľadiska materiálov, ktoré budú dlhodobejšieho charakteru a lepšie udržateľné.

Ďalšia úprava Námestia hraničiarov by mohla byť uskutočnená už počas tohto roka. Kým nedôjde k vyššie uvedenému celkovému zlepšeniu vzhľadu námestia, budeme sa snažiť o pravidelnejšiu údržbu z hľadiska čistoty a poriadku a taktiež častejšiu starostlivosť o dreviny a záhony.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania