Mŕtve stromy pri Olivo - Vlárska/Rozvodná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 27. mája 2014

Na chodisku smerom z Vlarskej ulice na Rozvodnu ulicu na Kramaroch, pri projekte Olivo, su 2 mrtve stromy. Ziadam o ich nahradenie novymi.

Dakujem
JM

28. máj 2014

V. Zelený

p. Anonymný užívateľ, tento podnet však treba nasmerovať na developera: http://www.olivekramare.sk/
+421 911 161 876
KRAMARE s.r.o.
[email protected]
28. máj 2014

JM

Dakujem za kontakt pan Zeleny. Neviem aka je dohoda medzi MC NM a developerom. Kolko rokov sa musi developer starat o zelen, kedy prebera za zelen zodpovednost mesto, ci bol developer zaviazany stromy vysadit ako nejaku nahradu za vyrub pri stavbe alebo to bol len benefit projektu, atd atd. Cize developera ma kontaktovat zodpovedna osoba z uradu, ktora tieto informacie ma. Navyse je rozdiel, ked ho kontaktuje mestsky zastupca ako obycajny obcan.Dakujem
28. máj 2014

Dé Velo Pér

JM, to je tak:
Developer, dealer + ich suita si svoju "misiu" splnili.
Co bude dalej?
- Sami nevedia.
28. máj 2014

Andrej

Pan V. Zeleny a Vy ste zastupca mesta alebo MC, lebo ak hej, tak Vas by primarne malo zaujimat ako si developer plni povinnosti a ci je sucasny stav v poriadku...
28. máj 2014

V. Zeleny

Pan Andrej, s touto verbezou nemam absolutne nic. Chvala bohu!
P.S. A nechapem, ako ste to vydedukovali?
11. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,
ďakujeme za podnet. Vyschnuté stromy pri BD Olive na Vlárskej ul. nepredstavujú náhradnú výsadbu, ale o sadové úpravy, ktoré si realizoval investor od záhradníckej firmy na vlastné náklady. Takže ho nemôžeme vyzvať aby zabezpečil náhradu. Naši pracovníci sa obrátili na spoločnosť, ktorá výsadbu realizovala s prosbou, či by bolo možné zabezpečiť náhradnú výsadbu. Záleží však len na investorovi alebo už na vlastníkov bytov, prípadne správcovi BD.
S pozdravom

Marek Tettinger, hovorca BANM
11. jún 2014

Jakub

Dobry den pan Tettinger, usycha tam aj treti strom, je mozne vyzvat vlastnika aby sa o existujucu zelen staral alebo ako sukromnik moze nechat "svoje" stromy vyschnut?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania