Parkovanie (Blumentálska)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

Na Blumentalskej ulici je vyhradenych 90 parkovacich miest pre rezidentov. Pravidelne na tychto miestach stoja aj auta inych ludi. Bolo by mozne obnovit vodorovne dopravne znacenie aby to bolo vsetkym jasne?

27. máj 2014

sme12345

Cely rezidenstky parkovaci system je nanic! Ani sa postarat o jeho udrzbu nevedia! Mimochodom, nech si tie parkovacie ciary zaplatia staromestania ZO SVOJHO!
27. máj 2014

Michal

My si to kludne zaplatime, ked nam vy CPckari nebudete stavat pred barakom!
27. máj 2014

sme12345

Nie sme CPckari! Sme obyvatelia Bratislavy, ktori byvaju v inej mestskej casti!
27. máj 2014

Michal

A ako by sa vam pacilo keby sme vam prisli zaparkovat vsetci zo stareho mesta pred vas dom? Boli by ste urcite velmi stastni...
27. máj 2014

sme12345

A co? Tak si tam zaparkujte a chodte si vybavit co potrebujete a potom odidete. Mne to vadit nebude. Tak, ako to robime v starom meste, ked si ideme nieco vybavit. Robia to aj ostatni v inych mestskych castiach. To len stare mesto musi vymyslat nejake extra pravidla, ked vykrizuje celu ulicu a potom tam je 80 percent nepouzitelneho parkovacieho miesta. Si tam zriadte staromestsku policiu a staromestske platidla, ked sa uz tak chcete separovat. Obycajne skanzenove geto! Oplotit a mytne brany na vas!

Okrem toho, "vsetci zo stareho mesta" sa urcite nebudete trepat pred jeden dom.
27. máj 2014

Michal

Uplne suhlasim, namontujme mytne brany na vstup do Stareho Mesta tak ako to bolo niekedy a konecne zacnete pouzivat MHD a nebudete nam sem chodit na cely den parkovat. Je uplne ina situacia ak si idem na 10 minut nieco vybavit a uplne ine, ked rano zaparkujem a auto tam necham cely den do neskorych vecernych hodin. Vobec nechcete vidiet situaciu realne... Takych ako ste vy by som kasiroval extra!!!
27. máj 2014

sme12345

Chapete ma uplne scestne. Ja nikde nechodim parkovat na cely den! Naopak, bolo uvedene z mojej strany, ze len ked nieco potrebujem vybavit. Na 10 minut ako spominate, mozno aj na polhodku/hodku max. Ale NIKDY na cely den!
Ked chcete realne pohlady na celu katastrofalnu situaciu so statickou dopravou, preco nekasirujete CPckarov (do ktorych by ste sa obuli ako prvych a ktorymi ste bezdovodne castovali aj mna) a firemne auta.
27. máj 2014

Odkaz pre starostu

Zachovajte, prosím, vecnú diskusiu a neobviňujte jeden druhého „z parkovania si pred domom“.

Ak je na tomto mieste vyhradené parkovanie pre rezidentov a parkujú tu nerezidenti, tak to je problém a je to treba riešiť. Otázka, či na tomto mieste má alebo nemá byť vyhradené parkovanie pre rezidentov je síce súvisiaca, ale iná otázka.

Karol Bujaček,
administrátor portálu pre BA-Staré Mesto
27. máj 2014

sme12345

Ok, berem spat a ospravedlnujem sa. Zmazte moje prispevky.
29. marec 2017

Zuzana Žiaranova

Rezidentske parkovanie ?

Chcem upozornit na dlhodobý problém s rezidentskym parkovaním v starom meste . Parkuje tu hocikto a rezidenti nemajú kde . Mestská polícia odmieta riešiť tento problém - odvoláva sa na nesúhlasné označenie zvysleho a vodorovného značenia parkovania ??? A vždy má odkaze na miestny úrad... Konkrétny záber je z Blumentalskej ulice . Kontrolu parkovania mestská polícia rieši len v zóne kde má parkovacie miesta v správe súkromná BPSka. Centrum mesta je jediná mestská časť kde sa platí za parkovanie a nefunguje to - ako potom chcete riešiť parkovanie v celej BA?
30. marec 2019

Žigmund Branimír Hronsecký

Navrhujem prepnúť na V riešení
02. júl 2019

Martin Uváček

Parkovanie tu bolo zreorganizované.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania