Páričkova-parkovanie-problémové


V riešení

Neustale tu na chodniku parkuju auta napriek zabranam. Znamena to ze pri prakovani jazdia priamo po chodniku a na vjazd pouzivaju prechody. Toto je v novej vyhlaske od 1.12.2019 zakazane aj za predpokladu ze vozidla nechaju 1,5m priestor.
Ak ma spravca chodinka (MC? Magistrat?) realny zaujem na bezpecnosti chodcov a dodrziavani zakona mohol by na miesta, cez ktore auta vchadzaju osadit zabrany alebo tychto vodicov aspon prisne pokutovat.
Je to chodinik po ktorom pravidelne jazdia auta! Roky. Caka sa kym sa tam niekomu stane uraz?

13. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
13. august 2020

Kubo

treba volat MP. podobnu odpoved vam da asi aj samosprava 😒
13. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
22. september 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA II boli o tomto probléme vyrozumené a inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na riešenie tohto problému v tejto lokalite.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Aj napriek tomu je potrebné v prípade, ak občania majú podozrenie z páchania akéhokoľvek priestupku, ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania