Ľanová-Parkovanie nákladného vozidla

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Jolana 13. augusta 2020

Tento problém s parkovaním presne toho istého vodiča, s tým istým vozidlom sa tu objavuje už viac ako mesiac a odkaz je ten istý... volajte políciu, ktorá aj tak nič nevyrieši. Nepíšte nám volajte políciu, lebo policajtov je málo a toto jednoducho nevyriešia. Je nevyhnutné začať riešiť to, že v obytnej zóne nemôžu parkovať nákladiaky. Bezohľadnosť vodičova a majiteľov týchto vozidiel nemá obdoby. Predstavitelia tohto mesta povolili nekontrolovateľnú výstavbu v našom meste, bez ohľadu na možnosti parkovania a aj prejazdnosti áut našimi komunikáciami.Teraz musíte zodpovedne riešiť vzniknuté problémy a nie nás odkázať niekam a na niekoho kto tieto problémy nie je schopný riešiť, RIEŠTE PROBLÉM a neodkazujte nás od čerta k diablovi. Poďte sa pozrieť na Ľanovú keď sú tu akcie! Ďakujem Jolana

17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

toto momentálne mestská časť nedokáže riešiť. Ľanová ulica nie je v zmysle dopravného značenia súčasťou obytnej zóny. Pokiaľ ostane voľná šírka na chodníku na prechod 1,5 m je to v poriadku a vodič sa nedopúšťa priestupku.
Riešením do budúcna budú zóny regulovaného parkovania, kde v zmysle VZN 8/2019 o dočasnom parkovaním motorových vozidiel, bude môcť byť Rezidentská parkovacia karta a abonentská parkovacia karta vydaná iba pre motorové vozidlá kategórie M1, N1 a L5e až L7e s dĺžkou nepresahujúcou 5,3 m.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania