Nefunkčné dopytové tlačidlo pre chodcov - Mladá Garda

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Štefan 28. mája 2014

Nie je funkčné dopytové tlačidlo pre chodcov pri Mladej Garde zo strany čerpacej stanice. Niekedy treba čakať potom aj 5 minút ak nikto (hlavne cez víkend) nestlačí tlačidlo na druhej strane.

28. máj 2014

Andrej

Stefan a vy viete na co sluzi toto zariadenie, ked uz to tu zaplnujete podnetmi?
28. máj 2014

Štefan

Pán Andrej, áno viem :)

Ale to by ste sa nepýtal asi, takže určite máte veľmi zaujímavú informáciu, ale nie a nie ju najprv prezradiť, ale trošku napínať :)
29. máj 2014

Anonymný užívateľ

Zariadenie slúži pre nevidiacich. Ak sa nemýlím, Mladá Garda má fixne riadenú svetelnú signalizáciu, nie dynamicky, čiže nech ktokoľvek koľkokoľvek a z akejkoľvek strany stlačí tlačidlo, tak sa tým nič neurýchli. Rovnako ako pri stlačení všetkých tých modrých skriniek, ktoré slúžia len a výhradne pre nevidiacich. Niekoľko dynamicky riadených prechodov, ktoré sú v BA má na "dopyt" žltú skrinku s tlačidlom ;)
29. máj 2014

Štefan

Nie sú tam nálepky aké som videl na iných modrých tlačidlách. Nejako tam to tlačidlo musí ovplyvňovať svetelnú signalizáciu, minimálne večer a cez víkendy. Skúste sa tam prejsť z jednej strany na druhú a späť viac krát.

Ono si to človek uvedomí až keď to tlačidlo nefunguje - pred niečo viac ako pol rokom bolo pokazené to na strane Mladej Gardy, teraz toto. Ako to potom, že je problém v nedeľu prejsť práve z toho smeru kde to tlačidlo nefunkčné?

K tým žltým tlačidlám len toľko, sú tuším pod Novým mostom a určite na Molecovej. A na tej Molecovej to robí asi len to, že sa rozsvieti nápis ČAKAJTE :) Aj ten je veľmi slabo vidieť. Tam už viem na sekundu presne kedy padne zelená, nezávisle na tom či to tlačidlo niekto stlačí alebo nie :D

(Inak ke tomu fixnému nastaveniu, je blbo nastavené. Ľudia vystupujúci z električky v smere do Rače zelenú nestihnú (iba ak stoja dva spoje za sebou, tak z toho druhého sa to dá). Takisto ak idem na električku v smere do Rače tak zelená padne cca pri zatváraní dverí a odchode električky :( )
12. jún 2014

Štefan

Len pre informáciu, ak je tá križovatka riadená len fixne tak veľmi divne. Vystúpil som z električky, ako vždy do pár sekúnd bolo na prechode zelené svetlo a autá mali červenú. Prejdem cez zastávku ku križovatke, stlačím tlačidlo (nefunguje len zo strany čerp. stanice) a asi o 5 sekúnd som mal zelenú. Ak by som to nestlačil tak čakám celkom dlho - podľa križovatky pri Figare predpokladám. A toto bolo cez deň.
04. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet bol odoslaný na príslušné oddelenie správy komunikácií, ktoré zabezpečí nápravu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
18. august 2014

Štefan

Dopytové tlačidlo opäť funkčné :)

Konečne aj v nedeľu je možné prejsť zo smeru od čerpacej stanice cez prechod aj na zelenú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania