Dopravné značenie na križovatke Hodonínska - Podháj v Lamači

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
klein 29. mája 2014

možno podnet patrí na iné miesto a aj miestne zastupiteľsto to rieši,ale žiadna zmena doteraz nenastala.
Pri vychádzaní z ul. Podháj je dlhodobo problém napojiť sa na Hodonínsku ulicu bez toho aby ste neboli vytrúbení,vyblikaní.
Autá jazdiace po Hodonínskej vo väčšine prípadov nerešpektujú maximálne povolenú rýchlosť.
Zrejme by pomohlo výrazné dopravné značenie v oboch smeroch jazdy(vodorovné aj zvislé), najmä na spojnici Podháj - Hodonínska , prípadne inštalovanie automatických meračov rýchlosti v zmysle objektívnej zodpovednosti.

23. júl 2014

Michal S

Nikolko rokov denne jazdim touto krizovatkou a ani raz som nemal problem s napajanim sa na hodoninsku a verte neverte ani raz som nebol vytrubeny a vyblikany. Ja by som na vasom mieste skor hladal problem v sebe a svojich soferskych schopnostiach. Vela krat sa stava ze sofersky antitalent caka na hranici krizovatky a nie a nie sa pripojit aj ked je Hodoninska prazdna a za nim uz caka kolona aut. Mozno ste to prave Vy.
23. júl 2014

klein

Odporucim Vam nepisat o mojich soferskych skusenostiach pokial ma nepoznate. Neskromne Vam prezradim,ze patrim k mozno 5-10% top soferov, ale to si nechajte pre seba. Tu je problem inde, kde auta nerespektuju maximalnu povolenu rychlost na tejto ceste a potom ako pisete , menej skuseni vodici vytvaraju kolonu aut na podhaji atd.
Auplne by stacilo ak by ste napisali ,ze vy problem na tejto ceste nemate bez zbytocnych blabolov okolo!
23. júl 2014

expert

5-10% top soferov :D usmevne... ale nezdrzal som sa OT
14. august 2014

Ivan

Minuly týžden bolo nakreslené nové dopravne značenie. Bol vytvorený "pripájací pruh". Mne osobne sa zdá ale nejaký úzky, uvidíme čo to prinesie
05. júl 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Vzhľadom na iekolko rokov vytvorený pripájací pruh z ulice Podháj, už podnet nie je aktuálny. Nemajú sa odtiaľ problém pripojiť aj autobusy mhd.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania