Dopravná-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Eva Slovakova 16. augusta 2020

Na dopravnej ulici ( medzi 100 bytovkou a Impulzom) je ohradeny priestor na loptove a ine hry - priestor je uz vo velmi zlom stave: ohradenie drotenym plotom je uz znacne poskodeny - az nebezpecny (miestami su diery v plote a vytrcaju droty az do hracieho priestoru ), hracia betonova plocha je popraskana a prerastena krikmi a burinou nielen dookola plochy, ale uz aj do vnutorneho priestoru. Ako dokaz prikladam fotografie.

17. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. V prípade priaznivej finančnej situácie v kalendárnom roku 2021 sa pokúsime rekonštrukciu ihriska zaradiť medzi investičné akcie v oblasti športovísk.

Zároveň chceme upozorniť, že v roku 2019 došlo k rekonštrukciu podobného areálu na opačnej strane budovy Impulz. Preto odporúčame do času rekonštrukcie tohto areálu využívanie toho nedávno opraveného vzdialeného približne 100 metrov.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy
19. október 2021

Odpoveď samosprávy

Ihrisko sme postupne upravili tak, aby bolo k dispozícii športujúcej verenosti. Odstránili sme náletové kroviny, opravili poškodené časti povrchu a natiahli nové oplotenie.

Plocha je tak plne využiteľná pre šport.

Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy, Miestny úrad Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.