Pri Hrubej lúke-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý

Prepadnuta vozovka

19. august 2020

Odpoveď samosprávy

Jedná sa o súkromnú komunikáciu, ktorá doteraz nebola prevzatá magistrátom do správy, aj kvôli jej havarijnému stavu. Najprv ju musí developer opraviť a následne odovzdať magistrátu do vlastníctva. Developer bol o prepadnutí vozovky už dávnejšie informovaný, jeho plány s opravou nám nie sú známe.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
16. máj 2022

Michal

Dobry den, ubehlo more casu a problem nieje vyrieseny, kedy sa dockame riesenia?
16. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Ako sme uviedli, mestská časť nemá ako donútiť developera k oprave komunikácie. Nemáme k tomu viac informácií. Jedná sa stále o súkromnú komunikáciu.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
16. máj 2022

Michal

Dobry den, chcete naozaj povedat, ze v hlavnom meste SR si developeri mozu robit (nerobit) co chcu a neexistuje ziadny sposob, ako riesit taketo problemy???
16. júl 2023

Obyvateľ Dúbravky

Všetci chápeme, že je tu problém s developerom ale už je rok 2023. V tejto lokalite ľudia platia rovnako dane ako inde a nemajú tu školu, škôlky, chodníky, verejné parkovacie miesta, detské ihriská. Nezaslúžili by si aspoň cestu a verejné osvetlenie, to to bude takto ešte 10 rokov ? Ako môže byť podnet uzavretý ?
17. júl 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
02. august 2023

Odpoveď samosprávy

Mestská časť nemá ako prinútiť developera k oprave súkromnej komunikácie a jej následnému bezodplatnému prevodu do majetku hlavného mesta.

Podnet je správne uzavretý, pretože tento portál sa volá "Odkaz pre starostu". A keďže starosta a mestská časť v predmetnej veci nemajú ako konať podnet bol uzatvorený.

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.