Trnavská cesta-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Andrej 24. augusta 2020

Dobry den, chodnik aj cyklocesta zabrate a zabarierovane vo frekventovanom useku. Zo stavby ide prach na zastavku.

22. august 2020

Andrej

prosim vas, kedy sa podnet zjavi na stranke?
24. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
25. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravy

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
27. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na rozkopávku predmetného chodníka bolo vydané povolenie, avšak priechodnosť chodníka mala byť zachovaná. Referát kontroly vykonal štátny odborný dozor a zistil nesúlad povolenia a reálneho stavu - chodci boli vedení po vozovke. Preto bude v danej veci začaté správne konanie vo veci uloženia pokuty. Náprava (uvedenie chodníka do pôvodného stavu) bude vykonaná v priebehu dňa 28.8.2020. Ohľadom prašnosti zo stavby je príslušný stavebný úrad - mestská časť. Ďakujeme za podnet.

S pozdravom
Kedy? zajtra

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
31. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

chodník je už priechodný a vybetónovaný. V priebehu týždňa by malo byť dokončené aj asfaltovanie. Podnet je za nás vyriešený. Naši zamestnanci na mieste zistili, že prašnosť z objektu je veľmi vysoká. Prašnosť zo stavby bohužiaľ mesto riešiť nemôže, riešiť to musí MČ.
Nakoľko sa tento podnet týka priechodnosti chodníka a nie prašnosti a chceme rešpektovať pravidlá OPS tento podnet navrhujeme označiť ako vyriešený. Mailom sme poslali podnet na prašnosť na MČ Nové Mesto. Keď nás o vyriešení informujú zverejníme tu aj ich stanovisko.
Pokiaľ navrhujete iné riešenie alebo vytvoríte samostatný podnet budeme radi keď nás o tom informujete a my sa radi prispôsobíme.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto Slovenskej republiky
03. september 2020

Andrej

snáď ich novomestský úrad vyzval k náprave...dnes bola stále vysoká prašnosť...musí to byť v oknách všetkých okolitých budov.nemajú ani len plachty na plote a ani ten plot nie je dostatočný pokiaľ je hneď za ním priepasť (obr. č. 2). páči sa mi ako ste zareagovali...vďaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania