Vilová - nevyznačené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ajeťák 26. augusta 2020

Pred Vilovou 4 sa dnes značili modré parkovacie miesta, avšak nie všade! Na vyznačenej časti ich bohužiaľ (4ks) nevyznačili, predpokladám, že nevyznačia žiadne pozdĺžne parkovacie miesta a tým pádom si myslím, že takáto polo-robota je nanič, keďže autá (ľudí, ktorí chodia pracovať do Rakúska) tu budú stále stáť, prosím o vyznačenie všetkých možných miest. Ďakujem.

28. august 2020

Ajeťák

Nakoniec sa ďalšie miesta nevyznačili ani pred Vilovou 21 - 27, a ani za Vilovou 29 - 37 (pozdĺžne). A miesta neboli ani vyčistené..
28. august 2020

Jano - Star9H6j

dobry den nepoznam presne Vami uvadzanu lokalitu, ale pozdlzne parkovanie sa značí az v druhej faze. Je to takto komunikovane od zaciatku vo vsetkych dostupnych info k parkovacej politike. (ci to ma logiku nechcem komentovat). Ohľadom nevycistenej cesty/parkoviska odporucam telefonicky kontaktovat zodpovedne oddelenie samosprávy (sprava ciest, ziv. prostredie?, alebo priamo https://parkovanievpetrzalke.sk/contact/) - napravu zvacsa riesia obratom. Tu by ste cakali na odpoved/napravu "neurcito dlho" ☺️.
28. august 2020

Ajeťák

Ďakujem veľmi pekne za komentár, nevedel som o tom, ešte raz ďakujem.
30. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za nečinnosť. Stav riešenia podnetu preveríme u kolegov.
Kto? Referát mobility

Dávid Pavlík, referát komunikácie MÚ Bratislava-Petržalka
30. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po preverení u pracovníka referátu mobility na tomto mieste nie je možné vyznačenie pozdĺžnych parkovacích miest.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MÚ Bratislava-Petržalka
31. marec 2022

Ajeťák

Smiem vediež, že z akého dôvodu? Lebo v minulosti (ale to je určite 10+ rokov dozadu) tu pozdĺžne parkovacie miesta boli vyznačené bielou farbou - občas vidno pozostatky
31. marec 2022

Jano - Star9H6j

Tiež si myslím že pán Pavlík mohol uviesť aj ten dôvod.., už keď si dal námahu o preverenie podnetu u kolegov :)

ale zrejme to budu normy (zakonné/technické)...ktoré pri platenom/vyhradenom parkovisku už treba dodržať (doteraz sa na to kašlalo všade)...
01. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, páni. Na mieste je obojsmerná premávka, keďže na posledný kolmý box sa potrebujete dostať a rovnako sa potrebujete dostať aj z neho. Pri obojsmernej premávke je následne potrebný 5-6 metrový prejazd, čo znemožňuje kreslenie pozdĺžnych parkovacích miest.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MÚ Bratislava-Petržalka
07. august 2022

Ajeťák

Hmmm, miesta už sú vyznačené.. :D
07. august 2022

Jano - Star9H6j

chvalabohu lebo ten argument vyssie ktorý nemal ziadnu oporu v zakone/dpp bol celkom nasmiech. Kvitujem ze aj napriek tomu to vyriesili viac menej OK. uz len nech tie značenia maju aj daky realny vyznam = dokoncenie a sfunkcnenie petrzalskej parkovacej politiky/znovu poctive kontroly = vykaslanie sa na PAAS (zle, neskoro a nekvalitne implementovany paškvil)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania